Мтел с две първи отличия в класацията на българските потребители „Любимите марки”

2
26

За осма поредна година компанията е сред фаворитите на гласувалите в конкурса

И тази година Мтел се нарежда сред най-любимите марки на българските потребители в сферата на телеком услугите. Компанията печели първо място в категорията „Телекомуникации и интернет” с 4 753 гласа. На второ място в същата категория с 4 567 гласа се нарежда и марката blizoo, която бе придобита от Мтел през 2015 година. В категорията „Любим работодател” телекомът отново е лидер с 4 637 гласа.

Интернет потребителите имаха възможността да дадат своя вот в 39 категории, а гласуването се проведе на няколко етапа в продължение на два месеца. Мтел се нарежда на лидерска позиция заедно с утвърдени марки като Samsung, Hewelett Packard, Fashiondays.bg, Refan, BMW и други.

В началото на тази година компанията стартира излъчването на два собствени спортни канала – Mtel Sport 1 и 2, като по този начин предостави по-богато телевизионно съдържание на своите клиенти и им даде още една причина да посочат Мтел за любима марка.

„Любимите марки” е единствената по рода си потребителска класация в България. Тя се провежда за девета поредна година и дава възможност на всички гласували да определят марките, които обичат най-много. Във финалния кръг са участвали близо 14 307 души, които са дали своя глас за предпочитан бранд. За разлика от други класации, тук няма място за жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин се представя не експертно, а потребителско мнение за бранда.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Да бе ДаМентел Никога Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ментел Никога
Ментел Никога

Bullshit. Изобщо не го вярвам това.

Да бе Да
Да бе Да

4 753 гласа… Навярно това е целият им персонал принуден да гласува заради някой бонус може би 😀 😀 😀
С 4 хиляди гласа как може да се определят като най-добрата марка нямам представа…
В малките села са с по толкова население 😀