Мтел с нова оферта за светкавичен домашен интернет

3
31

Скорост до 1Gbps ще предлага телекомът на клиентите си от 1 декември

Светкавичен домашен интернет със скорост до 1Gbps ще предлага Мтел на своите клиенти с новата оферта Мтел Нет 1000 от 1 декември.

Телекомът непрекъснато работи за това да предлага още по-високи скорости на клиентите си на фиксиран интернет. След като преди няколко месеца Мтел предложи до 200 Mbps интернет скорост за дома, от утре клиентите на компанията ще могат да се възползват от новата оферта за до 1Gbps. С такава скорост един филм от около 1,5GB, например, би се свалил за около 12 секунди.

Мтел Нет 1000 ще се предлага на цена от 99,99 лева на месец при двугодишен абонамент. Услугата ще бъде достъпна в районите с покритие на оптична GPON мрежа.

Мтел предложи скорост за домашен интернет от до 1Gbps за първи път още през 2011-а година, когато клиентите имаха възможност да тестват светкавичния домашен интернет в рамките на няколко месеца като бонус към абонаментния им план. От утре, 1 декември, услугата ще е достъпна за целия срок на договора за всички клиенти, които я заявят.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
ВаноDjjdjdjskj@and.conNick Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Nick
Nick

CooolBox, предлагат същата скорост, че и цифрова IP телевизия, за само 34,90, при това без инсталационна такса и с безсрочен договор.

Djjdjdjskj@and.con
Djjdjdjskj@and.con

Абе ние не живвем всичките в София. София не е Бълхария, не го ли разбрахте.

Вано
Вано

Мошенниците от Вивабъг и Ментел нямат никакъв шанс пред Кууулбокс