Мтел ще предлага iPhone 8 и iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED

0
286

Мтел, част от A1 Group, ще предлага iPhone 8 и iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition – новото поколение на iPhone – в елегантен червен завършек. И двата телефона са изработени от красиви стъклени панели, сега в червено, с алуминиев кант и стилен преден модул в черно. В края на април клиентите ще могат да поръчат устройствата на mtel.bg и да ги закупят от магазините на Мтел.

Припомняме ви, че появилата се на 8 април информация за плановете на Apple да представи на пазара iPhone 8 и iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition с червен цвят на корпуса бе официално потвърдена в официалния уебсайт на корпорацията.

Да си припомним, че част от средствата, спечелени от програмата RED директно се превежда на фондацията за борба с туберколозата и спина. Особено внимание се обръща на изключване предаването на вируса от майката към детето. Програмата RED бе основана през 2006 година и оттогава Apple е прехвърлила в този фонд над $160 милиона.

iPhone 8 и iPhone 8 Plus имат корпуси от много здраво закалено стъкло, рама от алуминиева сплав, дисплей Retina HD и процесор A11 Bionic с поддръжката на технологиите за виртуална реалност. Двойната камера на телефона предлага заснемане в пет различни стила. Смартфоните разполагат с безжично зареждане.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари