fbpx
7.6 C
София

Мусала Софт грабна две отличия за Иновативно решение и Технологии за добро на GTS Technology Awards 2018

Най-четени

Мусала Софт бе отличена на GTS Technology Awards 2018 (https://globalsummit.tech/tag/awards-of-the-year/). Компанията е национален победител в категориите „Technology for good“ и „Иновативно решение на годината“

Наградите са посветени на всички технологични компании, разработчици на софтуер и ИТ професионалисти, които разработват революционни решения, установяват и усъвършенстват най-добрите практики, допринасят за успеха в ИТ индустрията и се превръщат в бизнес лидери.

Официалната церемония по връчването на наградите се проведе на 27 ноември, по време на Global Tech Summit в НДК.

В категорията за Иновативно решение, Мусала Софт е победител с проекта си VING. Чрез своя процес за разработка на софтуер, компанията се ангажира да произвежда висококачествени предвидими резултати. Отворената комуникация с клиентите на компанията е от ключово значение за доставката на услуги и решения, които отговарят на нуждите им. Част от тези решения е специално разработения от Мусала Софт продукт – VING (Video PING) – комуникационна платформа, която фасилитира дейността между географски дистрибутирани екипи. Философията на Мусала Софт от самото създаване на компанията е да инвестира в иновации на всички нива – технологично, процесно, организационно и бизнес.

Мусала Софт е победител и в категорията „Технологии за добро” благодарение на непрестанната си инвестиция в различни образователни инициативи

Компанията непрекъснато допринася за по-качествено образование и разрастваща се ИТ общност, чрез широк спектър от собствени инициативи, както и дългосрочни партньорства с водещи образователни организации и научни институции. Мусала Софт помага както на младите таланти в началото на кариерата им, на специалистите, които търсят лично и професионално развитие, така и на хората, които биха искали да се преквалифицират в ИТ бранша.

„За Мусала Софт непрекъснатото обучение и индивидуалното развитие е от изключително значение. Вярваме, че бъдещето на България е в продуктите и услугите с висока добавена стойност, а висока добавена стойност може да бъде произведена единствено в конкурентна среда от висококвалифицирани, мотивирани, знаещи и можещи личности.“- сподели по време на церемонията Делян Лилов, изпълнителен директор на Мусала Софт.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини