Мусала Софт е партньор на Sofia Board Game Weekend

0
126

Мусала Софт ще бъде партньор на Sofia Board Game Weekend (https://goo.gl/gk7tLB). Първият по рода си фестивал на настолните игри ще се проведе от 23 до 25 март 2018 г. във Fabrica 126 (бул. „Мария Луиза“ 126).

Мусала Софт ще осигури награди за отбора победител в конкурса за най-добра настолна игра – парична от 500 лв и допълнителна възможност за принтиране на избрания печеливш проект за игра на 3D принтер. Награждаването ще започне в 17:00 ч. на 23 март (неделя). Също така, компанията ще изненада с подаръци хилядите посетители през трите дни на фестивала, а те от своя страна ще имат възможност да се срещнат с представители на Мусала Софт и да разговарят с тях за всичко, свързано с компанията и възможностите за кариерно развитие.

В програмата на събитието са включени представяния на нови игри, турнири по някои от най-любимите и нашумели игри сред почитателите на бордовите предизвикателства (Among Thieves, Елементс, Diceculus, Пандемия, Сплендор), конкурс за нови проекти за настолни игри и разбира се много забавления и партита в края на всеки от трите фестивални дни, както и нощни игри. Ще има и маси за свободна игра. Участници ще бъдат създатели на игри, издатели, блогъри и всякакви фенове на настолните игри от България и чужбина.

Настолните игри и като цяло забавленията, свързани с различни предизвикателства, са част от културата на Мусала Софт. Компанията организира неформални вътрешни събития, свързани с бордовите игри, а също така предоставя набор от игри за свободно ползване и разтоварване извън работните часове.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари