Мусала Софт обяви програмата на MUFFIN Conference Ruse 2018

0
104

Мусала Софт обяви програмата и лекторите на предстоящата MUFFIN Conference Ruse 2018. Локалното издание на технологичната конференция ще се проведе на 28.04.2018 г. (събота) в Русенски университет „Ангел Кънчев“, зала 2Г.204. Регистрацията е безплатна през сайта на конференцията .

В презентацията си „Първи стъпки в TCM” с начало в 11:30 ч. Бисер Николов, Инженер интеграция и инфраструктура в Mусала Софт ще разкаже за платформата за защита на корпоративни данни, която представлява корпоративно приложение за управление и съхранение на данните.

В 12:40 ч. следва презентацията на Искрен Величков, Аналитик компютърно осигуряване на качеството в екипа на Мусала Софт, а темата е „Kакво е да си QA герой или лош вестоносец?”. Той ще разкаже защо е необходимо тестването и какво представлява осигуряването на качеството. Искрен ще говори за това какви знания и умения са необходими и как ефективно да подобряваме качеството на разработвания софтуерен продукт. Гостите на лекцията му ще разберат как да бъдат герои, а не лоши вестоносци, които само намират проблеми.

Третата презентация в програмата на MUFFIN Conference Ruse 2018 ще започне в 14:10 ч., след предвидената обедна почивка от 30 минути. В рамките на един час, Цветелин Павлов, Екипен ръководител в русенския офис на Мусала Софт ще разкаже „Как създадох Манол“. Той ще представи опита си с чатботовете, Microsoft Bot Framework и LUIS .

Предстоящото ще бъде трето поред издание на технологичната конференция в Русе, която привлича софтуерни инженери и ИТ специалисти, а лектори са някои от най-добрите експерти на Мусала Софт в сферата на технологичните иновации, тенденции, процеси и меки умения. Конференцията включва както лекции, така и много полезни и практични съвети и реални примери, а също така е много добра възможност за създаване на професионални контакти.

Харесайте страницата на MUFFIN Conference ) и се присъединете към фейсбук събитието (https://goo.gl/onnvyT), за да научите първи всичко важно и интересно за конференцията.

MUFFIN Conference се провежда за първи път през 2012 г. като вътрешна технологична конференция на Мусала Софт, в рамките на която експерти от компанията споделят опита си от работата с различни технологии в разнообразни проекти. От 2014 г. насам, MUFFIN Conference е отворена за външни посетители и до момента е събрала над 4500 гости и над 150 лектори. В последните няколко години MUFFIN Conference излиза отвъд пределите на България и така експертното знание, опит и ентусиазъм на Мусала Софт се разпространяват и в съседни държави – Македония и Сърбия.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари