Най-умната пералня на Samsung e вече в България

2
1519

С иновативният Q-rator асистент управлявате пералнята дори от офиса, а технологията QuickDrive намалява времето за пране наполовина

Най-умната пералня на Samsung е вече в България. WW90M644OPX/LE поддържа IoT (Интернет на нещата) и е съвместима с всички смарт устройства на Samsung екосистемата. Иновативният смарт асистент Q-rator управлява пералнята вместо Вас и Ви позволява да я пускате и следите цикъла на пране дистанционно, където и да се намирате – без значение дали сте на пикник в парка, пишете доклад в офиса или пътувате извън страната.

„QuickDrive прави прането по-лесно и по-интелигентно чрез вграден изкуствен интелект, който улеснява процеса на пране,“ заяви  Елена Томова, Ръководител продажби „Бяла техника“ в Samsung Electronics България. „Със своите иновативни смарт функции пералнята елиминира традиционните грижи и суета около прането, като поема контрол над нещата вместо Вас и така предоставя на потребителите повече време за любимите им занимания.“

Революционната QuickDrive технология съчетава голям основен барабан и заден диск, които се движат независимо един от друг. Благодарение на това, прането се върти динамично в четири посоки  – нагоре и надолу, напред и назад – за бързо, нежно и дълбоко изпиране, което е с 35% по-бързо и мощно спрямо другите Samsung перални машини.

Мобилният Q-rator асистент има множество интуитивни функции, които правят процеса на изпиране още по-лесен и интуитивен, и Ви позволяват да се насладите на повече свободно време във Вашето ежедневие:

  • Laundry Recipe автоматично дава препоръки за подходящата програма за изпиране, като анализира цвета, вида на текстила и степента на замърсяване, зададени от потребителя.
  • Laundry Planner дава възможност да зададете предварително часа, в който ще завърши изпирането, чрез настройки на програмата.
  • HomeCare Wizard следи работата на пералнята и осигурява възможно най-ефективния начин на работа с лесни за следване инструкции за поддръжка.

Новата WW90M644OPX/LE с технологията QuickDrive бе представена официално за първи път на CES 2018 г, и e отличена  в категория Smart Home Technology от престижите международни награди KBIS Awards 2018. QuickDrive™ технологията е последното предложение на Samsung в поредица от отличаващи се иновации при прането, включващи AddWash с предно зареждане и FlexWash + FlexDry пералня със сушилня.

WW90M644OPX/LE е вече достъпна на българския пазар и може да се закупи от оторизираните търговци в цялата страна. Повече информация за продукта и неговите характеристики ще откриете на www.samsung.com/bg.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
kanareca81ianpav Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ianpav
ianpav

Lаundrу Рlаnnеr дaвa възмoжнocт дa зaдaдeтe пpeдвapитeлнo чaca, в ĸoйтo щe ЗABЪPШИ изпиpaнeтo, чpeз нacтpoйĸи нa пpoгpaмaтa.
Toвa нe тpябвa ли дa e тaĸa:
Lаundrу Рlаnnеr дaвa възмoжнocт дa зaдaдeтe пpeдвapитeлнo чaca, в ĸoйтo щe ЗAΠOЧHE изпиpaнeтo, чpeз нacтpoйĸи нa пpoгpaмaтa.

kanareca81
kanareca81

Има ли централно заключване ?