На 4-ти януари започва III кръг на конкурсa по програмиране CodeIT

0
60
От 4-ти януари до 25-ти януари 2019г. ще се проведе трети онлайн кръг (Маратон) на международния конкурс по програмиране CodeIT (www.codeit.bg).

Патрон на кръга е ректорът на Технически университет София проф. дтн инж. Георги Михов. „Изключително щастливи сме от предоставения шанс да подкрепим млади, амбициозни и инициативни хора да бъдат креативни, да постигат по-високи цели и никога да не спират да учат!“, каза проф. Михов в обръщението си към участниците в CodeIT.

Партньор на конкурса е ASBIS – водещ дистрибутор в бизнеса с информационни технологии. ASBIS ще осигурят вълнуващи награди за първенците в онлайн кръговете на състезанието. Всички участници с ненулев резултат получават тениска с пирата приключенец, който е талисман на тазгодишното издание на конкурса. Подаръците достигат до участниците със съдействието на куриерска фирма Rapido.

Новини, класиране и актуална информация за CodeIT могат да се следят на сайта на конкурса (www.codeit.bg), както и във Facebook групата CODEIT.BG (https://goo.gl/GVrULo)

Допълнителна информация: Международният конкурс по програмиране CodeIT е една от най-дългосрочните инициативи на софтуерна компания Мусала Софт (www.musala.com). Състезанието е част от политиката за корпоративна социална отговорност на компанията и стратегията за насърчаване и създаване на възможност за изява на всички с интереси в областта на алгоритмите, програмирането и информационните технологии.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за