Новите планове Мтел безкрай включват повече 4G мобилен интернет и безплатен достъп до онлайн телевизията Mtel NOW

2
41

Потребителите могат да получат до 25% отстъпка от мобилните планове, ако ги комбинират с нов или съществуващ абонамент за интернет и/или телевизия

Освен повече мобилен интернет за сърфиране, новите планове Мтел безкрай вече включват и безплатен достъп до онлайн телевизията Mtel NOW. Плановете Мтел безкрай S, M, L и XL дават възможност за безплатно гледане на 25-те най-популярни ТВ канала в Mtel NOW, а плановете Мтел безкрай 2XL и 3XL предлагат безплатен достъп до 36 ТВ канала, включително и на новия канал на телекома с ексклузивно спортно съдържание – Mtel Sport 1. От 1-ви февруари вече всички тарифни планове Мтел безкрай включват и достъп до 4G мрежата на Мтел.

Допълнително потребителите могат да получат до 25% отстъпка от месечната такса на мобилния си план за 2-годишния срок на ползване, ако комбинират някой от плановете Мтел безкрай M, L, XL, 2XL или 3XL с нов или съществуващ абонамент за телевизия и/или интернет от Мтел и blizoo. Мтел вече предлага всички телеком услуги на едно място, като клиентите могат да ги комбинират, за да намалят разходите си. Така те получават качествени услуги, удобство и по-добри цени.

С отстъпката за комбиниране на услуги като интернет и/или телевизия планът Мтел безкрай L с неограничени разговори в мрежата на Мтел, 1000 минути към всички мобилни мрежи, 1000 MB за сърфиране в 4G и безплатен достъп до Mtel NOW, ще струва на потребителите само 15,99 лева на месец вместо сегашната месечна такса от 19,99 лева на месец.

Освен тези бонуси обновените планове Мтел безкрай предлагат на потребителите и неограчени разговори в мрежата на Мтел и до 20 000 MB трафик на данни в 4G мрежата на телкома. Плановете Мтел безкрай за 2XL и 3XL предлагат и неограничени минути за разговор във всички национални мобилни мрежи. Към всеки план клиентите могат да се добавят допълнителни и 3000 MB трафик на данни срещу само 4 лева на месец. Плановете Мтел безкрай могат да се вземат от магазините на Мтел и blizoo, както и на сайта на телекома.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Iced TeaAzhen Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Марш от тука с тези платените обяви !

Iced Tea
Iced Tea

Никой, никога не трябва да си пуска каквато и да е телевизия от МеНТЕЛ!