Новите планове на VIVACOM за домашен телефон „развързват“ разговорите с чужбина и с мобилните мрежи

1
1032

Разговори към всички и по всяко време, неограничени минути към мобилни и фиксирани номера в България и до 1000 минути към страните от Първа международна група дава най-новият тарифен план на VIVACOM за домашен телефон VIVAFIX L. Той е част от новатa тарифна линия VIVAFIX на най-опитния фиксиран оператор в страната. Новата тарифна линия предлага повече възможности за контакт с любими хора и дълги разговори без притеснение.

VIVAFIX идва, за да задоволи все по-голямата нужда от общуване с роднините извън страната и необходимостта от честа и качествена връзка с всички у дома, независимо от вида на телефона им – мобилен или фиксиран. За всички, които предпочитат домашния телефон, новата линия премахва ограниченията за дълги разговори с чужбина и заличава притесненията за разговори с мобилни номера.

VIVAFIX се предлага в три плана – S, M и L.

VIVAFIX S е с месечен абонамент от 9.99 лв. с ДДС и включва 600 минути разговори с всички фиксирани и мобилни мрежи в страната, както и за разговори с всички фиксирани номера от Първа международна група. В нея влизат: Австрия, Армения, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Македония, Монако, Норвегия, Румъния, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Турция, Унгария, Финландия, Франция, Украйна, Холандия, Хърватска, Чехия, Швейцария, Швеция и други. След изговарянето на включените 600 минути, цените на минута разговор с този план са по 1 стотинка на минута за територията на България и по 18 стотинки на минута за страните от Първа международна група.

VIVAFIX M е с месечен абонамент от 11.99 лв. с ДДС и включва разговори в мобилни и фиксирани мрежи в страната, както и към Първа международна група в рамките на 1000 минути.

VIVAFIX L предлага неограничени разговори в страната както с мобилни, така и с фиксирани номера, и допълнителни 1000 минути за разговори с чужбина (Първа международна група). Месечният абонамент за този план е 13.99 лв. с ДДС.

За още по-голям избор и удобство на потребителите, за първи път VIVACOM предлага допълнителен пакет с включени минути и към Втора международна група. Новият пакет +FIX International включва 100 минути към Първа и Втора международна зона, като информация за държавите, които влизат в съответната група, е достъпна на официалната интернет страница на VIVACOM  – www.vivacom.bg. Допълнителният пакет може да бъде активиран към всеки един план от тарифна линия VIVAFIX само за 5.99 лв. на месец.

 


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари