Нови мобилни планове от Мтел позволяват комбиниране на минути и мегабайти според нуждите на клиентите

1
126

С новите планове всеки може да се възползва и от промоционални условия за роуминг в Европа, Турция, Сърбия и Македония

От днес Мтел стартира нови мобилни планове Мтел без граници, които позволяват на клиентите на компанията за първи път на българския пазар сами да създадат своя план, като изберат най-подходящата за тях комбинация от минути за разговори и мегабайти мобилен интернет. Освен това новите планове дават възможност и за промоционално ползване на роуминг тарифата Mtel Europe&Balkan, която дава допълнителни минути, SMS-и и мегабайти в Европа, Турция, Сърбия и Македония.

Всеки клиент на плановете Мтел без граници може да се възползва от 15% отстъпка при комбинация с друга услуга от телекома като домашен телефон, интернет и/или телевизия. В новите планове е включен и безплатен достъп до мобилното приложение за онлайн телевизия Mtel NOW, което включва и ексклузивните спортни канали Mtel Sport 1, Mtel Sport 2 и EDGEsport.

Така например клиенти, които изберат новия план Мтел без граници XL на цена от 24,99 лева на месец, ще получат неограничени минути към всички национални мрежи, достъп до 35+ канала чрез онлайн телевизията Mtel NOW, както и ще могат да гледат онлайн безплатно ексклузивното спортно съдържание по спортните канали на Мтел. Към този план те могат да добавят Екстра нет за 0,99 лева на месец, която ще им даде 3 000 MB мобилен интернет на максимална скорост в 4G мрежата на телекома, а само за два лева допълнително могат да удвоят включените мегабайти на максимална скорост до 6 000 MB  с Есктра нет+, която е на цена 2,99 лева на месец. Така клиентите ще могат безпроблемно да комбинират гласови услуги и мобилен интернет според своите нужди.

Новите планове Мтел без граници 3XL и 2XL ще включват и съответно по 1000 и по 200 минути, мегабайти и SMS-и в роуминг за държавите от ЕС, Турция, Сърбия и Македония, както и същия брой минути за международни разговори към държави от ЕС.

В допълнение срещу само 1,99 лева на ден клиентите на всеки от плановете Мтел без граници ще могат да си добавят и роуминг тарифата Mtel Europe&Balkan, която дава 1000 минути, 1000 SMS-а и 200 MB на ден в страните от ЕС, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия и Турция, както и 100 минути, 100 SMS-а и 200 MB на ден в препоръчителни мрежи в Сърбия и Македония.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари