Нови планове с неограничени разговори към всички предлага Мтел от днес

0
26
  • Тарифите нямат аналог на пазара у нас; С тях се говори без край и се сърфира без притеснения;
  • С Мтел безкрай телекомът дава началото на изненадите за своята 20 годишнина.

Неограничени разговори с всички национални мобилни и фиксирани мрежи предлагат новите планове Мтел безкрай, които от днес могат да бъдат купени в магазините на телекома в цялата страна, както и на mtel.bg. За първи път у нас телеком предлага неограничени разговори с всички разновидности на тарифен план, независимо от месечната такса.

Изгодните тарифи са в четири варианта, като таксите започват от 30 и стигат до 70 лева месечно. Срещу 30 лева освен възможност за неограничени разговори, клиентите получават 1 GB мобилен интернет и още по 2 GB към Facebook и Viber. Така, всеки, който ползва Мтел безкрай срещу 30 лева на месец, има общо 5 GB за сърфиране в световната мрежа.

Уникален за българския пазар е Мтел безкрай с такса от 70 лева месечно. Всеки, който ползва тази разновидност на тарифния план, наред с неограничените разговори, получава неограничени SMS-и в мрежата на Мтел, 1000 SMS-и към други мрежи, 10 GB мобилен интернет, както и още по 2 GB към Facebook и Viber, т.е. 14GB. Предложението е атрактивно не само при ползването на телеком услуги у нас, но и към и в чужбина, защото срещу таксата от 70 лева клиентът получава още 1000 минути международни разговори, както и 1000 минути, 1000 SMS-и и 1000 MB мобилен интернет в роуминг.

Ако клиентите изберат втора тарифа от същия вид – Мтел безкрай – или фиксирана услуга от Мтел, ще получат 20% по-ниска месечна такса и възможност да изберат смарт устройство на преференциална цена в брой или на лизинг.

Плановете Мтел безкрай дават началото на изненадите, които телекомът е подготвил за клиентите по случай своята 20 годишнина.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари