Нови тарифни планове от Mtel

4
64

Нови тарифни планове „по мярка” предлагат безплатни разговори към всички в мрежата на М-Тел

Операторът с най-много клиенти в страната разработи за тях нови тарифни планове – M-Tel Select, в три размера: S, M и L.
И трите варианта дават достатъчно свобода на разговори в мрежата на оператора и са активни от 2-ри май.

Най-контактните клиенти, избрали най-големия размер L, получават общо 4000 безплатни минути в мрежите на М-Тел: 2000 към всички от мобилната мрежа, още толкова към фиксираната, плюс допълнителни 120 безплатни минути към други мрежи в страната.

Любителите на дълги разговори, предпочели M-Tel Select М, също ще разполагат с 2000 безплатни минути към цялата мобилна мрежа на компанията и 2000 към фиксираната й.
Изборът M-Tel Select S предоставя 200 + 200 безплатни минути, съответно в мобилната и фиксираната мрежи на оператора. Най-малкият пакет съдържа по 20 безплатни SMS и MMS, докато другите два предлагат по 200 SMS и MMS.

И трите „размера” включват неограничени разговори към един „Любим номер”. Във всички варианти на M-Tel Select потребителите получават и 20 мегабайта интернет трафик.

Свободата на разговорите с новото предложение продължава и след изчерпване на безплатните минути – цената на минута разговор е само 25 стотинки за ползвателите на M-Tel Select M и L, и 29 стотинки за тези, предпочели S. Същите са цените и на разговорите към другите мрежи в страната. С новите тарифни планове клиентите говорят свободно с всички от най-голямата мобилна мрежа, но спокойно могат да се свързват и с други мрежи, цените към които също са достатъчно ниски.

Месечната такса на M-Tel Select съответно за S, M и L е 12,90 лв., 24,90лв. и 44,90 лв.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

4 коментара за "Нови тарифни планове от Mtel"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
dimitrov09
dimitrov09

Те хубаво ще пускат нови тарифни планове но новата им система не се знае дали ще отчете безплатните минути!

TOPCON
TOPCON

Тия, и за без пари няма а им стана абонат.

Tamian
Tamian

Аз до сега бях на ФИТ с включени минути и е много изгодно. Повече от таксата не съм плащал, предполагам, че като се прехвърля на новия план пак ще е така. А минутите безплатните в последните 2 фактури са ми отчетени точно 😉

ever20102
ever20102

Статията може би трябваше да започне така: Оператора с най-много недоволни клиенти в страната……Не само моя констатация е , че емтел изостават технологично от другите оператори и то значително.! Ако искат да задържат и без това незначителното количество абонати останали в селата , където мрежите на другите оператори отдавна са 3G – да се замислят сериозно. В противен случей , избор вече дал бог!!!!!

wpDiscuz