Онлайн платформата за поръчка на професионална помощ за дома Domestina стартира програма за препоръки

0
33

Уеб базираната платформа за професионални домакински услуги Domestina стартира уникална програма за препоръки. През сайта на domestina.bg, всеки клиент на компанията има възможност да препоръча услугата на приятели и познати, като им даде достъп до домашните помощници, които е ползвал до момента и рейтинга, който им е дал. Целта на програма е да разшири и улесни мрежата от лоялни клиенти, като всеки нов клиент може да избира от помощници, препоръчани от негов приятел, а всеки участник в програмата получава и бонус в размер на 10 лева за всеки активиран код за препоръка. Нововъведения в платформата има и в процеса на заявяване на самата услуга, като домакините, които ще посетят адреса на клиента, вече са видими от момента, в който той избере ден и час.

Идеята на новата платформа на Domestina е препоръката да става по по-лесен и възможно най-достъпен начин, затова е предвидена и възможност за споделяне на промо кодовете във Facebook, където те могат да бъдат видяни и използвани от всеки. Специално за Коледа, компанията планира и подаръчни ваучери като опция в избора на оригинален и практичен подарък за близките по повод предстоящите празници.

Онлайн платформата за поръчка на професионална помощ за дома Domestina е един от най-бързо развиващите се стартъп бизнеси в България, който предлага дигитален и оптимизиран модел за традиционна услуга. През 2015 г. младата компания привлече инвестиции от фондове и ангел – инвеститори, които вече се използват за експанзия на бизнеса извън България.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари