Оптична мрежа от VIVACOM и в Перник

0
405
Перник влиза в списъка нa градовете с оптична мрежа от  VIVACOM. От този месец над 9000 домакинства в Перник имат достъп до интерактивна телевизия и фиксиран високоскоростен интернет от VIVACOM.

Оптичната технология дава сигурен и бърз достъп до двете най-иновативни фиксирани услуги на VIVACOM – интернет със скорост до 900 Mbps и актуалната в момента интерактивна телевизия. Освен висока скорост, оптичната мрежа осигурява и по-голяма стабилност на интернет връзката, независеща от метеорологичните условия.

Интерактивната телевизия от VIVACOM позволява редица опции, които помагат на потребителите да гледат каквото поискат в удобно за тях време. Зрителите могат да спират предаване на пауза, да връщат назад и да превъртат напред. Могат да избират от минали предавания и да гледат на запис пропуснатия мач или сериал – функцията ТВ Архив съхранява излъченото през последните 7 дни телевизионно съдържание. Имат възможност също да подредят каналите в IPTV по свой собствен избор, да създадат списък с любими филми и предавания и дори да гледат два канала едновременно. Не на последно място, зрителите имат голям избор за качествено видео съдържание от каталог с над 6 000 заглавия, част от IPTV платформата на телекома.

Перник е 24-тото населено място в България с оптично покритие и достъп до IPTV от VIVACOM. Домакинствата с достъп до оптичната мрежа на VIVACOM ще растат с планираното разширяване на мрежата на телекома. Компанията последователно развива собствената си оптична мрежа, осигуряваща възможност за предоставяне на високоскоростна свързаност и IPTV телевизия в над 1 120 000 домакинства в цялата страна.

 

 


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари