Основателят и изпълнителен директор на Телелинк Любомир Минчев е избран за член на Управителния съвет на АмЧам

0
212

Любомир Минчев, основател и изпълнителен директор на Телелинк, е един от двамата нови членове, приети след гласуване, в Управителния съвет  на Американската търговска камара в България (AmCham) по време на Общото събрание на организацията, проведено на 14 ноември. Това ще бъде първи мандат за него в Управителния съвет.

„Вярвам, че ще допринеса към делата и каузите на АмЧам не само с дългогодишния си мениджърски опит, но най-вече с високото ниво на професионализъм и познания в областта на ИКТ индустрията не само в пределите на България, които съм натрупал за повече от 15 години в бранша. В етап на забележителна дигитална трансформация България е място, в което нашата работа и усилия ще могат да докажат, че технологиите могат да бъдат използвани, за да помогнат на всяка бизнес организация и индивид на планетата за реализирането на пълния му потенциал“, заяви г-н Минчев по повод своето присъединяване към Борда.

Освен г-н Минчев в Управителния съвет влиза още г-н Ивайло Славов, основател и изпълнителен директор на Булпрос Консултинг АД.

Специални гости на срещата бяха г-жа Мартина Стронг, заместник-посланик на САЩ в България и г-жа Мария Галиндо, съветник по търговските въпроси.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари