Отборът от Формула 1 „Уилямс“ разширява партньорството си с Acronis, за да осигури киберзащита в състезанията през 2021

0
72

Acronis и Williams Racing обявиха подновяването на своето технологично партньорство, разширяването на областите на сътрудничество и стимулирането на приемането на всепризнатата технология за киберзащита в цялата ИТ инфраструктура на Williams Racing.

Като част от официалното партньорство за киберзащита, Williams Racing ще продължи да използва Acronis Cyber Protect в своята ИТ инфраструктура. Иновативното решение, използвано от елитни спортни екипи по цял свят, интегрира бърз и надежден бекъп, анти-малуер и антивирусен софтуер, базирани на изкуствен интелект, и цялостно управление на крайни устройства от единен интерфейс. Уникалният подход за киберзащита елиминира сложността и улеснява екипите при управление и наблюдение на натоварвания, данни, приложения и системи в цялата мрежа.

“Acronis Cyber Protection обхваща всички области на защитата от натоварване, опростява управлението на данни и предотвратява кибератаките. Това е постоянно променяща се среда. Да имаме технологичен партньор, чиято технология отговаря на съвременните нужди и който е лидер на пазара, е от решаващо значение за нашия екип да си възвърне конкурентното предимство,” каза Graeme Hackland, Главен информационен директор на Williams Racing.

През последната година повече от 15 нови отбора си партнираха с Acronis, увеличавайки общия брой на спортните отбори в портфолиото на Acronis #CyberFit Sports до над 50. San Diego Padres, Washington Football Team, Atlético de Madrid, TOYOTA GAZOO Racing, Roborace, Airspeeder и много други отбори избраха Acronis за защита на своите данни.

“Технологията на Acronis е предназначена да отговори на предизвикателствата на съвременните организации за безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) – на най-високите нива на бизнес и конкурентен спорт. Тази методология на проектиране осигурява най-висок калибър киберзащита за всички работни натоварвания, данни, приложения и системи, поддържайки данните без намеса и лесно достъпни за безпроблемни ежедневни операции. Данните са от решаващо значение във Формула 1 и ние се гордеем, че сме част от пътуването на Williams Racing,” каза Jan-Jaap Jager, Главен оперативен директор на Acronis.

Програмата на Acronis #TeamUp за доставчици на управлявани услуги

 Acronis също с гордост съобщава, че програма #CyberFit Sports вече е отворена за доставчици на управлявани услуги  (MSPs), които са поканени да доставят решенията за киберзащита на Acronis на спортни отбори от световна класа от името на Acronis и да се радват на разнообразието от спортни постижения.

 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари