Отворен е приемът на кандидатури за финалната фаза от обучителната програма Industrial Excellence Academy на Schneider Electric

0
63
Срокът да се заяви желание за участие в последния и най-важен модул от академията  за ефективност в производствения процес е 30 април

Schneider Electric, глобалният лидер в дигиталната трансформация, енергийния мениджмънт и автоматизацията, приема кандидатури за участие във финалната фаза от обучителната програма Industrial Excellence Academy – Advanced Lean.

Обучителната програма е специално разработена от Schneider Electric и се осъществява в България за втора година. Тя дава знания и умения за управление на работния процес по т.нар. lean методология. Концепцията на lean производство се обвързва с това да бъде създадено качествено и навреме точно това, което клиентът иска, на най-добра цена.

Лекторите в академията са сред най-добрите lean консултанти на Schneider Electric

Желаещите  да се включат в програмата трябва да са преминали обучение по основи на lean методологията, VSM и да имат поне две години опит в индустриална среда. Кандидатите ще преминат през експертно интервю, което да валидира нивото им и да подсигури, че са подходящи. Интерес може да се заяви по имейл на elena.vatrachka@se.com до края на месец април.

Финалният модул на започналото през април 2018 г. второ издание на академията ще обхване всички методи и инструменти, от които зависи качествената и ефективна работа в едно индустриално предприятие. Също така, преминалите програмата ще могат да идентифицират точките на подобрение в даден  производствен процес, както и да подбират точните инструменти за това, които да се използват според конкретния проблем и да прилагат наученото с първоначалната подкрепа на експерти.

 „Очакваме тази година Industrial Еxcellence Academy да надгради успеха си и отново да донесе на всички участници знания, умения и преживяване, които да подобрят професионалното им развитие. Програмата е подходяща както за младите специалисти, които ще усвоят най-добрите практики и ще се запознаят с най-високите стандарти на работа, така и за тези със солиден опит в индустриална среда, които имат шанс да видят различен подход и да работят с нов екип“, споделя Елена Ватрачка, директор Човешки ресурси във фабриката на Schneider Electric в Пловдив.

Академията стартира за първи път през февруари 2017 г. по идея на мениджмънт екипа на завода  на Schneider Electric в Пловдив и е подкрепена от Глобалната Академия на Schneider Electric.

Компанията осъзнава нуждата и добавената стойност на инвестициите в допълнителна квалификация и развиване на уменията на служителите, тъй като това допринася за по-ефективно производство и устойчиво развитие. По време на първото издание, за една година бяха проведени 12 обучителни сесии, а през отделните модули преминаха 58 курсисти. Те се запознаха с професионалната експертиза на Schneider Electric, изготвиха проекти за оптимизация на процеси и имаха възможност да използват работните и индустриалните помещения на фабриката в Пловдив, както и да се учат и практикуват с водещи експерти по ефективност на производствения процес.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за