fbpx
7.6 C
София

Отговорът на SoftOne на предизвикателствата на дигиталната трансформация

Най-четени

Големите резултати обикновено идват с малки и премерени стъпки. Това е доказано от опита както в живота като цяло, така и в бизнеса, и особено когато става дума за дигитална трансформация. Няма нужда от големи приказки. Само лесни стъпки, които постепенно да доведат до желания резултат. Това е надеждното и разумно предложение на SoftOne за всяка компания, която иска да навлезе в света на дигиталната трансформация.

Към този момент бизнесът вече е убеден в ползите от цифровата трансформация, но все още не е напълно наясно за необходимите стъпки и процеси, които да се следват. Със сигурност всеки бизнес би искал да се възползва от съвременните дигитални технологии, за да генерира нови източници на приходи, да ограничи оперативните си разходи, да се позиционира на пазара по-добре и да отговори адекватно на очакванията на клиентите. Точно това е и което превръща дигиталната трансформация в основен инструмент за постигането на тези цели в един силно конкурентен свят.

Въпреки добрите намерения и големите очаквания обаче, самото й прилагане често се оказва недостатъчно, скъпо и неефективно, тъй като изисква значителна първоначална инвестиция и често компаниите подхождат по холистичен начин към този процес. SoftOne предоставя решение на това предизвикателство със своя подход „с лесни стъпки“, като по този начин предлага на бизнеса малки и бързи победи по пътя им към модернизацията. Подобно на диетите, при които именно поетапното постигане на резултати, дава надежда и перспектива на хората, с подхода на SoftOne бизнесът може да осъзнае, че дигиталната трансформация не е просто една абстрактна идея. Тя е по-скоро постепенен процес, който ще предложи на компаниите осезаеми резултати, на предварително определена цена, с малка първоначална инвестиция и незабавна възвръщаемост на инвестициите.

SoftOne, като доверен партньор и пионер в абонаментните услуги и облачните решения в Гърция, предлага на клиентите си насоки, за да се намери най-доброто предложение за дигитална трансформация, отговарящо на техните нужди. Независимо от решението, което компанията ще избере в крайна сметка – дали електронно фактуриране, което се внедрява лесно и бързо, или облачен CRM и ERP – всяка стъпка ще доведе до следващата и заедно те в крайна сметка ще акумулират и създадат една нова реалност. Междувременно клиентите могат да се насладят на предимствата на тези лесни стъпки, без да се сблъскват с обичайните проблеми с прекъсването на съществуващите си системи и процеси, защото всяка отделна системи ще може да работи независимо и безпроблемно по време на интегрирането й, което от своя страна ще освободи ценни ИТ ресурси.

С лесни стъпки, които водят до малки победи, всяка компания може автоматично да подобри своите  бизнес перспективите по отношение на клиентите си, генерирайки стойност и наслаждавайки се на подобрена рентабилност.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини