Партньорство между Honor Play и Audi

0
297
По повод премиерата на Honor Play, смартфон брандът Honor стартира сътрудничество с компанията Audi, с която споделя обща страст към високите скорости и ефективността. В основата на стратегията както на Audi, така и Honor са технологиите. Именно технологиите позволяват на Audi да държи лидерска позиция в света на бързите скорости, а на Honor – да е лидер при мобилните иновации.

Honor Play е смартфонът на младите хора, който гарантирано осигурява „супер скоростното и супер смарт“ мобилно изживяване, и който вече е официален партньор на шампионата Audi Sport R8 LMS Cup.

Подобно на Honor Play, Audi R8 LMS също разчита изцяло на скорост и производителност. Неговият мощен двигател V10, подобно на технологията GPU Turbo на Honor, е сърцето на звяра, създаден за високи скорости и ефективност

Шасито Audi Space Frame на модела Audi R8 LMS наложи нови стандарти при олекотения дизайн, спомагащи за увеличаване на ефективността на състезателната кола. По същия начин технологията GPU Turbo на Honor Play подобрява графичната производителност с 60% и намалява консумацията на енергия с до 30%, поставяйки нови рекорди по отношение на баланса между производителността на смартфона и разхода на енергия.

Благодарение на GPU Turbo, Honor Play предлага феноменална скорост за мобилен гейминг с впечатляващи възможности за забавления, което автоматично го превръща в „Audi R8 LMS“ в света на смартфоните.

Вдъхновен от Audi R8 LMS, Honor Play ще партнира на световноизвестния азиатски шампионат за автомобилни спортове на Audi – Audi Sport R8 LMS Cup.

Като един от създателите на нови тенденции сред младите хора, Honor те предизвиква да надскочиш познатите граници и да се насладиш на изключителни преживявания с Honor Play.

Honor Play вдъхва нов живот на мобилния гейминг. Смартфонът прави възможно мобилните игри да работят гладко с почти пълни кадри в секунда, благодарение на технологията GPU Turbo, която осигурява завладяващо 4D гейминг приключение, съчетано със стабилна картина и връзка и по-ниска консумация на енергия.

 

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари