Преакселераторът на Start It Smart набира участници за четвъртия сезон на програмата си

0
29

Преакселераторската програма на националната предприемаческа организация Start It Smart започна да набира участници за четвъртия си сезон. Инициативата е единствена по рода си в България и региона, която подготвя млади предприемачи за развитие на бизнеса им и привличане на рискови инвестиции. Тя е отворена за екипи с иновативни бизнес идеи. Всички желаещи да се включат, могат да кандидатстват до 20 септември на адрес: https://www.f6s.com/preaccelerators4/apply.

Преакселераторът на Start It Smart представлява интензивна 10 – седмична програма, предоставяща всички необходими знания, умения и ресурси, чрез които предприемачите да се подготвят за влизане в акселератор, намиране на инвеститор или директно излизане на пазара. Участващите стартъп екипи ще получат над 40 обучения от ментори във всички сфери на бизнеса, ново креативно споделено работно пространство, както и достъп до мрежа от инвеститори и партньори.

Това е четвъртото издание на програмата, а до момента от нея са излезли успешни стартъп проекти като първата българска пъзел стая Dextrophobia Rooms, социалната мрежа за знания Divera, системата за мобилни плащания в градският транспорт Tickey и други. През отминалата година предприемаческата организация Start It Smart постигна ключово партньорство с най-успешната преакселераторска програма в света – Startup NEXT. То дава възможност на български екипи да се представят на най-голямата предприемаческа сцена в световен мащаб.

Целта на преакселераторската програма е да подкрепя младите хора, които имат идея и желание да развият собствен бизнес, да извървят бързо и лесно началните стъпки при създаване на стартъп, трупайки знания и опит чрез практика. Повече информация за програмата можете да намерите на www.pre.startitsmart.com.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари