„Приказки за успеха“ ще срещат бъдещите бизнес лидери с вече успелите българи

0
101
„Приказки за успеха“ е нова поредица от публични събития с дискусионен характер, в която доказани бизнес лидери ще разказват историите за своя кариерен път, стъпките и решенията, които са ги довели до успеха.
  • Как са избрали кариерата си?
  • Кои са били решаващите етапи и какви интересни решения са взели?
  • Кои ситуации не са се развили по план?
  • Какви са грешките, които са допуснали през годините?
  • Има ли грешен и верен ход? И как да извлечем урок от всяка ситуация?

Отговорите на тези и много други питания, както и възможността да получите отговор и на вашите конкретни въпроси ще получите по време на публичните срещи. Идеята е всички заинтересовани в кариерата си настоящи и бъдещи мениджъри ще могат да чуят, а след това и да разговарят с големите имена в българския бизнес.

Ще повдигнем темата за морала и етиката в съвременния бизнес, за да покажем, че те са не само част от съвременния бизнес, но и залог за успех.

За първото Събитие:

Светлозар Петров е управител на компанията за комплексни HR услуги JobTiger и един от създателите на първия професионален и напълно интегриран сайт за търсене и предлагане на работа в България. Светлозар е член на настоятелството на Американския университет в България, член на настоятелството на Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, член на настоятелството на Фондация на бизнеса за образованието, един от създателите на Клуба на корпоративния дарител и член на борда на директорите на Българския дарителски форум. Председател e на почетния съвет на Международната награда на херцога на Единбург за България, съучредител на „Образование България 2030“.

Първото събитие от поредицата ще се състои на 16 май 2018 г. от 20:00ч. в Planet Club. Билети могат да бъдат закупени предварително онлайн или на място в деня на събитието.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари