Професионалният екип по CS: GO, TYLOO се присъединява към списъка с играчи на GeForce Esports

0
167

NVIDIA обяви, че китайският отбор по електронни спортове TYLOO, един от най-добрите отбори Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) в света, се присъедини към групата GeForce Esports.

TYLOO, най- добрият CS: GO отбор в Азия печели 16 турнира CS: GO през 2016 и са победители в China Cup през 2017. TYLOO притежават силна онлайн общност, а средната посещаемост на един стрийм надвишава 1 милион.

Като част от групата GeForce Esports, TYLOO ще играят с графични карти GeForce 10-та серия, ще получат и друго хардуерно оборудване, ще имат предимство за записването в NVIDIA Esports Studios и ще се възползват от техническата и логистична поддръжка на NVIDIA.

Основан през 2007, отборът TYLOO е със състав Хуй „DD“ Ву, Ке „Mo“ Луй, ХаоВен „somebody “ Ксу, Ханзел „BnTeT“ Фердинанд и Кевин „Xccurate“ Сусанто от Индонезия, който е най- новото попълнение в отбора.

Гейминг технологиите са в основата на NVIDIA, затова компанията работи с множество медийни партньори, самостоятелни играчи и отбори, организатори на турнири и е добре представена в  общността на електронните спортове.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари