Размерът на бизнеса няма значение при кибератака

0
116
Център за управление на сигурността е решението, което Телелинк предлага на компаниите за тяхна защита

Иван Житиянов, изпълнителен директор на Телелинк Бизнес Сървисис и Алекс Литвак, мениджър от израелската фирма за киберсигурност SafeBreach, говориха за предотвратяването и справянето с кибератаки, достъпната защита и автоматизацията на киберсигурността по време на ежегодната конференция DigitalK в София вчера, 31 май.

Те споделиха своя опит и наблюдения, които показват, че кибератаките нарастват в тревожна степен и причиняват множество вреди във финансово и правно отношение, като уязвими са както малките и средни предприятия, така и големите корпорации. Оказва се, че малкият бизнес или малкият локален пазар не са бариера, а напротив – хакерите изпробват своите разработки първо именно върху по-малки пазари и бизнеси, преди да поразят основните си цели.

Телелинк гради експертиза в сферата на киберсигурността през последните пет години. Проучванията и опитът на компанията показват, че справянето с модерните киберзаплахи изисква решения за постоянен мониторинг, корелация и анализ на поведението.

Центърът за управление на сигурността на Телелинк дава възможност на организациите да получат видимост, контрол и препоръки за подобрения от сертифицирани киберексперти, с които да повишат нивото на киберзащита на своя бизнес.

Телелинк предлага решение като услуга на достъпна и предвидима месечна такса, срещу която клиентите получават мониториране на сигурността на ИТ инфраструктурата в режим 24/7; управление на уязвимости; засичане на атаки; разширен анализ; изготвяне на експертизи и анализи; бюлетини за сигурност, обучения и осведоменост на служителите и експертите на клиента; без допълнителни инвестиции в оборудване, екип, обучения, сертифициране и технологии от страна на клиента.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари