Решенията за печат на Samsung преобразяват бизнеса със скорост, конвергенция и качество

0
19

Samsung Electronics днес прави важна стъпка към удовлетворяване на търсенето от страна на бизнеса на силна офис конвергенция с въвеждането на ново решение, което помага на различните индустрии да изградят по-„умни” офиси с по-лесно свързване и по-голяма ефективност.

Обединявайки своите силни страни в мобилността и нейната несравнима способност да развива продукти, които обединяват широка гама от съвременни технологии, Samsung представи нов A3 мултифункционален принтер (MFP) – MultiXpress 7 (MX7), който дава възможност на фирмите да преобразят своите професионални работни пространства. Лесен за употреба, той ще промени начина, по който функционират офисите: повишава производителността и създава ново смарт и силно ефективно работно място.

„MultiXpress 7 е кулминацията в нашата неуморна работа за разработване на решения за печат, които осезаемо увеличават производителността и ефективността, като също са и рентабилни – каза д-р КиХо Ким, изпълнителен вицепрезидент на решения за печат в Samsung Electronics. – Индустриалният свят е бързоразвиващ се, става все по-ориентиран към мобилните технологии, с акцент върху възможността за работа от всяка точка с всяко устройство. В MultiXpress 7 сме съчетали изключителна бързина на работа със свързаност и качеството, каквито очаква бизнесът.”

 

Новият MX7 е изключително бърз. Това е единственото A3 мултифункционално устройство на пазара, захранвано от Quadcore CPU. Това позволява на устройството да привежда в действие документи, факсове и да сканира изображения с лекота и бързина. Може да се похвали и с ново подобрено Smart UX 2.0, което позволява на потребителите да визуализират и редактират файлове директно от устройството, преди да печатат.

Като част от новото портфолио за иновативни решения за печат на Samsung представянето на MX7 бележи важна стъпка към пълноценните мобилни решения за печат.

Повишаване на ефективността и производителността за корпоративните клиенти

 

Quadcore CPU (+ DSDF) на MX7 повишава ефективността и намалява времето за изчакване. MX7 се нуждае само от 18 секунди, за да се стартира и от едва 12 секунди, за да се събуди от режим на готовност. Също така той спомага за постигане на отлично качество на изображението с резолюция на печат 1200 DPI дори и по време на работа на пълни обороти. Отпечатването на първата страница на едноцветен документ отнема само три секунди и четири и половина секунди за цветни разпечатки, като същевременно се гарантира ясен и прецизен печат.

 

MX7 предлага значително намаляване на времето за сканиране с водеща в индустрията скорост за сканиране до 120 едностранни изображения в минута, както и до 240 двустранни изображения. Той осигурява и по-бързи офисни връзки с 802.11ac мрежови чип, което е три пъти по-бързо от по-стария стандарт 802.11n. MX7 може да се похвали с Bluetooth Low Energy свързаност, предоставяйки на потребителите непрекъсната свързаност – могат да се свързват и да печатат с лекота, когато са в непосредствена близост до устройството.

 

Предоставяйки по-„умна” и безопасна работна среда със Smart UX 2.0

 

MX7 включва подобрен 10,1-инчов Android дисплей, който допринася за изживяването Samsung Smart UX 2.0. Потребителите също могат да завъртат лесния за употреба Smart UX Center дисплей, за да получат реален изглед на документа, както и да го персонализират с приложения, достъпни за сваляне от собствен App Store за принтери на Samsung. Бизнес потребителите могат да избират от широка гама от смарт приложения за подобряване на техните дейности, сред които Workbook Composer и Smart Service.

 

Smart UX Center има Workspace Cloud функция, която осигурява изглед и редакция на документите на всяко устройство, осигурявайки повече гъвкавост в работната среда. SCP Pro също се поддържа и има над 20 ISV решения, които предоставят безпроблемно интегриране в съществуващи офис clouds и сървърни мрежи. За по-смарт сигурност корпоративните потребители могат да се възползват от Tray Locking Kit, първата по рода си дигитална защитна функция в индустрията, която запазва сигурността на отпечатаните документи, като допуска само упълномощен персонал в близост до устройството за принтиране на поверителни документи.

 

Мощно представяне за тежка работна среда

 

MX7 е предназначен за натоварена и динамична работна среда, като е в състояние да печата до 300 000 страници на месец и да работи с големи тонер касети, които предоставят на потребителите до 30 000 цветни страници или 45 000 черно-бели. Другите спестяващи време и средства допълнения включват автоматизиран телбод за документите, способен да телбодира едновременно 60 листа хартия или брошура от 80 страници.

 

MX7 ще бъде пуснат на пазара в Европа и САЩ през май и поетапно до края на годината в останалите точки на света.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за