Румяна Тренчева става Регионален изпълнителен директор на SAP за Югоизточна Европа

0
16

Тя наследява този пост от Воислав Генич

Изпълнителният директор на SAP България – Румяна Тренчева – става Регионален изпълнителен директор на SAP за Югоизточна Европа. В новата си роля тя ще ръководи бизнеса на SAP в десет държави от региона: България, Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово, Албания, Македония, Хърватска и Словения. Предшественикът ѝ на този пост – Воислав Генич – поема длъжността Директор „Развитие на бизнеса“ в ЦИЕ за Публичния сектор.

„Румяна е част от компанията вече 3 години и за това време успя да постигне изключителен растеж на бизнеса на компанията в България. Нейният начин на мислене е програмиран за победа и за нея не съществуват извинения или пречки, които не могат да бъдат преодолени. Тя подкрепя екипния подход, който превръща предизвикателства във възможности, а възможностите в нови бизнеси“, коментира Симон Калуза, Изпълнителен директор на SAP за Централна и Източна Европа.

Преди да се присъедини към семейството на SAP, Румяна Тренчева е заемала ключови управленски позиции в мултинационални компании като INDRA Sistemas S.A., Hewlett Packard, Alcatel-Lucent и Ericsson Bulgaria.

„Тази нова възможност е потвърждение за водещата роля, която българската ИТ индустрия има в региона, както и за изключителната готовност на българския бизнес да използва високите технологии, да иновира и повишава конкурентоспособонстта си.“ – сподели Тренчева.

 

Румяна Тренчева поема активно новата си позиция от 1 януари 2016 г.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари