Саша Безуханова с нова глобална позиция в HP

0
28

Днес Хюлет-Пакард обяви, че Саша Безуханова ще ръководи стратегическото направление на компанията за работа с публичния сектор в развиващите се пазари.
Дейността й ще обхваща формулирането и внедряването на стратегии и нови бизнес модели за дейността на корпорацията в сектора на публичната администрация в 63 страни в света, включително и в България. Безуханова ще отговаря и за връзките на компанията с Европейския съюз.

„Ние живеем в динамичен и предефиниращ се свят. Глобализацията, достъпът до информация отвъд границите на организации и държави, безпрецедентната световна икономическа и финансова криза налагат въвеждането на нови управленски и бизнес модели базирани на отвореност, колаборация и интелект. България играе важна роля в глобалната структура на НР. Убедена съм, че тя ще расте в бъдеще заради таланта на хората ни тук. Аз лично ще продължавам да работя за това и в новата си роля”, каза Саша Безуханова.

През последните три години тя ръководеше направление Публична администрация на НР за Централна и Източна Европа и съвместно с екипа си разработи и реализира стратегия за единен подход при работата на компанията в сектора довела до значими бизнес резултати. Като ръководител на стратегическото направление на НР за развиващите се пазари, Безуханова ще бъде най-високопоставената българка в ръководството на световната технологична компания.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари