„Силициевата долина“ тръгва с втори сезон по HBO

0
19
Един от най-добрите сериали за нърдове в ефира тръгва със своя втори сезон този понеделник по HBO

HBO организира предпремиерна прожекция за хора от IT бранша с пица и бирав betahouse. Сред гостите бяха програмисти от Telerik, start up ентусиасти и технологични блогъри.

Всички те се забавляваха с шегите и комичните ситуации на героите от “Силициевата долина”.

Сериалът разказва историята на петима приятели програмисти, които отиват в Силициевата долина – известен район в южната част на метрополния регион на залива Сан Франциско в Северна Калифорния. В него се намират много от най-големите високотехнологични корпорации, произвеждащи компютри, компютърен хардуер и електроника, разработващи софтуер и технологии в облак. Момчетата пристигат там с ясни желания и големи амбиции – те искат да са следващият Стив Джобс, Марк Зукърбърг, Бил Гейтс… Тоест, искат да открият следващия голям технологичен феномен.

Това сигурно е единственият сериал за гийкове и IT специалисти, който може да ви разсмее до сълзи.

Запознайте се с Ричард, Елрих, Гилфойл, Динеш и Джаред – те са смешни, странни, непохватни, истински нърдове, които имат една цел – искат да създадат следващото технологично чудо. Разбира се, това не е толкова лесно, колкото изглежда и по този повод петимата успяват да попаднат в толкова безумни ситуации, колкото човешкият мозък може да измисли.

В рамките на 30 минути и точно осем епизода за сезон 1, сериалът ще ви накара да се смеете с глас, независимо дали разбирате от технологии или не. Същото важи и за сезон 2. Той стартира непосредствено след събитията от първи сезон, затова е хубаво да сте го гледали предварително. Това, разбира се, няма да попречи на всеки фен на добрата комедия да се посмее до сълзи на сюжета.

Това е и най-забавният сериал за мъже от „Антураж“ насам, но този път вместо холивудски актьори имаме IT специалисти. Томас Мидълдич, Ти Джей Милър, Мартин Стар, Зак Уудс, Кумаил Нанджиани и Аманда Крю влизат в главните роли и се справят прекрасно. Ако искате да гледате нещо добро, свежо, забавно и наистина добре направено, при това с много чувство за ирония и сарказъм, това е сериалът.

„Силициевата долина“ сезон 2 тръгва по HBO този понеделник 13.04 от 22.05.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари