Сканирайте тънки документи и дебели книги с новите плоски скенери Brother

0
68

Най-новите модели от линията Professional Document Scanner (PDS) на Brother превръщат всички задачи за сканиране в лесно и приятно преживяване чрез комбинирането на автоматично листоподаващо устройство (ADF) и плоска повърхност за сканиране в едно устройство.

Благодарение на добавянето на опция за плоско сканиране, потребителите могат да сканират от най-тънките документи до най-дебелите книги с новите модели PDS-5000F и PDS-6000F. Двата нови скенера са проектирани специално за бърза обработка на голям обем оригинали, което се улеснява от наличието на двустранна ADF функция като допълнение на възможността за гъвкаво сканиране на документи и брошури с по-големи размери върху плоската повърхност. Новите възможности предлагат най-доброто по отношение на продуктивността и гъвкавостта и така отговарят с лекота на професионалните изисквания при сканиране на документи с високо качество при 600 dpi.

Готови за всички офис предизвикателства

Новите скенери са проектирани за компании от среден мащаб, които се нуждаят от гъвкавост при сканирането на документи в обичайната офис среда. Двата продукта могат да бъдат и идеален скенер за цял отдел, благодарение на предлаганите възможности за споделяне между екипи.

PDS-5000F и PDS-6000F са перфектните професионални скенери за документи, когато става дума за крехка хартия, брошури, списания, папки с документи и фотографии. Те са изключително подходящи за сканиране на документи до формат А3, брошури и лични документи.

Двата модела могат да сканират с множество опции за изход: включително e-mail, изображение, софтуер за разпознаване на символи, файл, SharePoint, PDF с възможност за търсене, мрежово устройство, FTP или принтер.

Моделната линия, която се характеризира с гъвкаво и бързо сканиране от професионален клас, предлага:

  • 1.5 секунди за сканиране от плоската повърхност
  • Автоматично двустранно ADF сканиране със скорост до 80ppm/160ipm при PDS-6000F и 60ppm/120ipm при PDS-5000F
  • Листоподаващо устройство за 100 листа
  • Резолюция на сканиране до 600 dpi
  • Сканиране от различни медии с тегло 28-400 г/кв. м, при използването на ADF и без ограничение на теглото при използване на плоското сканиране
  • Сканиране на щамповани пластмасови карти с дебелина до 1.25 мм

Допълните оптимизации за перфектни резултати

Двата модела предлагат технологията Advanced Image Processing, която „изчиства“ сканираните документи и гарантира улавянето на важната информация. Това означава и разход на по-малко мастило при отпечатване на документите, намаляване на техния размер при споделяне и създаване на образ, който е лесен за възприемане и обработка.

За да постигне висока скорост на сканиране, Brother използва Ultrasonic Multi-Feed Detection и технология Reverse Roller, които намаляват риска от повреда на документите и същевременно допринасят за постигане на изключителна надеждност, особено при групово сканиране на различни като тип и тегло документи.

За да подобрят в още по-голяма степен крайния резултат, потребителите могат да приложат автоматично изправяне, изрязване и завъртане на сканираните изображения, както и премахване на следите от перфорации, петна и маркировки във фона. Всичко това позволява изчистване на изображението за подобрено оптично разпознаване на текста (OCR). Премахването на фоновия цвят от бланки елиминира нежеланите цветове и осигурява изображения, които можете да ползвате директно в презентации.

Ива Тотева, Мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България каза: „С новите модели PDS-5000F и PDS-6000F бяхме решени да създадем модерни плоски скенери, които отговарят на изискванията на клиентите – за да могат да обработват още по-широк набор от оригинали, като същевременно се възползват от удобството на двустранното автоматично сканиране на своето работно място. За бизнеса това означава икономия на време, което е спестено от ръчно коригиране и подготовка на документите за сканиране.“

Двата нови плоски модела са част от линията Professional Document Scanner на Brother, която включва PDS-5000 и PDS-6000. PDS-5000 е „силно препоръчан“ от Buyers Laboratory, водещата независима лаборатория за тест на офис продукти, а PDS-6000 получи статус „препоръчан“. И двата модела постигнаха отлични резултати по отношение на надеждността и продуктивността.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари