СуперХостинг.БГ улеснява изработката на уебсайтове с новия си Сайт билдър

0
326
Платформата позволява създаването на пълноценни интернет сайтове за по-малко от час от хора без познания в областта на уеб разработката

През последните години все повече малки фирми, неправителствени организации и дори физически лица в България взимат решение да създадат собствен уебсайт. Много от тях оценяват предимствата от присъствието в интернет, но често не знаят откъде да започнат. Съществуват множество начини за изработка на сайт и голям избор от платформи.

За да улесни всички, които желаят да навлязат пълноценно в дигиталната икономика бързо и лесно, най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ представя още един начин за професионална изработка на сайт – чрез услугата Сайт билдър. Платформата позволява пълноценно изграждане на интернет страници за по-малко от час от хора без познания в областта.

Новата платформа разполага с богат набор от дизайнерски теми (шаблони), които могат да допринесат за уникалната визия на новосъздадения проект, както и с редица функционалности, позволяващи лесно да направим пълноценен уебсайт с всичко необходимо за развитие на нашата дейност онлайн

Промените по проекта се извършват лесно и бързо с няколко клика или чрез пренасяне с мишката (drag-and-drop) на съответните компоненти. В добавка, избирайки Сайт билдъра от СуперХостинг.БГ, клиентите получават и качествен хостинг, а създадените по този начин уеб проекти се виждат добре на всякакви типове устройства – компютри, таблети, смартфони и др. Освен това клиентите получават експертното съдействие на екипа на хостинг компанията по въпроси, които не са им ясни и разполагат с мощен инструмент за проследяване на статистиката и анализ на посещенията.

„Екипът ни непрекъснато следи тенденциите в уеб бранша. Установихме, че въпреки развитието на множество платформи за изработка на уебсайтове, продължава да е налице необходимостта от по-лесни инструменти, които да направят достъпно създаването на интернет страници  за всеки човек – независимо от неговата възраст и технически познания. С новия Сайт билдър ще удовлетворим именно тази потребителска нужда и ще позволим на още повече малки български фирми, самонаети специалисти, артисти и други желаещи, да присъстват пълноценно в интернет и да се възползват от всички предимства на дигиталното присъствие“ – споделя Цветелина Ненкова, маркетинг мениджър на най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари