Съветът за глобални технологии и бизнес услуги стартира поредица от глобални събития за развитието на индустрията

ONE INDUSTRY. ONE VISION. TRULY GLOBAL 30 Nov – 1 Dec 2020

0
1017

Глобалният съвет за технологични и бизнес услуги (GT&BSC), в който съосновател е Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST), стартира глобална поредица от виртуалния събития, които ще съберат на едно място световните лидери в  областта на високите технологии и бизнес услугите. Инициативата започва с конференция на 30 ноември и 1 декември 2020 г., и ще продължи с редица месечни събития. Конференцията е безплатна и всеки, който иска да се включи в нея е достатъчно  да се регистрира за всеки от двата дни 30 ноември  и 1 декември.

Целта на GT&BSC е чрез сътрудничество между 12-те основатели да бъде създадена глобална визия за бъдещето на сектора в икономиката

В световен мащаб технологиите и бизнес услугите имат ключова роля за адаптирането на процесите към новата нормалност, извеждайки глобалната икономика от неизбежен спад и намалявайки въздействието на бъдещите икономически и социални шокове, чрез бързото трансформиране на бизнеса и подобряване на неговата устойчивост.

Серията от събития ще се фокуриса върху това как индустрията на услугите ще си сътрудничи и ще създава съвместно предоставянето на  изключителни иновации и висока бизнес стойност на обществото. Поредицата ще разглежда целия процес на нужните промени в бизнеса и на базата на най-добрите практики ще даде ценни съвети за това как компаниите да продължат да се развиват в условията на глобалната криза. Ще се дискутира в детайл и цялата екосистема на индустрията и промените, които са необходими да се случат на глобално ниво, за да се достигне до адаптация към новата действителност.

Дванайсетте водещи асоциации от целия свят, които членуват в Съвета, ще обединят своите познания и наблюдения, членове и контакти, за да си сътрудничат в развитието на тази иновативна серия от събития.

Намерението на организаторите е тази поредица от събития да предостави на организации по целия свят – купувачи, доставчици на услуги и консултанти – на първо място визия за бъдещето на световната индустрия за технологични и бизнес услуги с фокус върху макроикономическите перспектива на сектора. След това всички основни теми ще бъдат обсъждани в дъбочина по време на месечните ни събития. Така участниците в поредицата от събития ще бъдат въоръжени с ясни идеи как да се справят с многобройните предизвикателства, които срещат сега и за в бъдеще.

„Всички членове на Съвета заедно организираме инициативата, подбирайки най-подходящите говорители и лектори от целия свят, за да предоставим на всички, които се включат в събитията изключително ценна инфрормация и прогнози за развитието на индустрията ни от глобална гледна точка“, коментира Пламен Цеков, член на управителния съвет на AIBEST.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари