Таблетът Lenovo Yoga Tablet 2 първо в магазините на VIVACOM

0
20

Наследникът на успешния YOGA TABLET 10HD+ – Lenovo Yoga Tablet 2 10”, вече е в България и ще се предлага първо в магазините на VIVACOM. Смарт устройството се отличава с изключително иновативен и адаптивен дизайн, който позволява на потребителя да го използва по вече познатите три различни начина – държан в ръка, наклонен, изправен, като е добавен и нов четвърти начин за използване, а именно – закачен. Така моделът се адаптира към нуждите на всеки потребител и е максимално удобен както за работа, така и за забавление. Новаторското решение за поставяне на батерията в цилиндър позволява по-ергономичен захват и по-дълъг живот на батерията – до 18 часа.

Надеждният Intel Atom Processor 1.86 GHz осигурява необходимата бързина и мощ за  безпроблемна работа на всички приложения, а операционната система Android v4.4 KitKat позволява лесно преминаване от едно съдържание към друго.

Независимо дали става въпрос за филми, игри, снимки или апликации – всички изображения изглеждат завладяващо на 10.1” IPS Full HD 1920×1200 дисплей. Освен перфектната картина, Lenovo Yoga Tablet 2 впечатлява и със завладяващ звук, благодарение на първокласните стерео говорители  и иновативната технология Wolfson® Master HiFi™. В допълнение към това, таблетът притежава перфектна 8 MP камера и удобна 1.6 MP селфи камера.

Lenovo Yoga Tablet 2 10” ще се предлага най-изгодно с тарифен план Traffic Unlimited XL+ от VIVACOM за 22.90 лева на месец, още в края на настоящата седмица.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари