fbpx
3.5 C
София

Теленор предлага единствените на пазара предплатени стартови пакети с включен мобилен телефон

Най-четени

Теленор предлага единствените на пазара предплатени пакети в включен мобилен телефон.

Предплатеният пакет с включено мобилно устройство Huawei Y330 предлага удобството на достъпния смартфон и общо 50 лв. първоначален кредит, разпределен на 5 лв. валидни за 60 дни при активиране на пакета и още девет автоматични презареждания от по 5 лв., извършвани на всеки 30 дни след активация на картата и валидни за по 30 дни от съответното презареждане. Цената на предплатеният пакет с Huawei Y330 e 99.99 лв.

Предплатеният пакет с телефон Telenоr M100 включва достъпен и лесен за работа мобилен телефон и първоначален кредит от 20 лв. валиден до края на 2015 г. независимо от датата на активацията. Цената на пакета е 49.99 лв. като той ще се предлага единствено в собствените магазини на оператора,

И двата пакета ползват стандартния предплатен план на Теленор и позволяват ползването на гласови услуги и мобилен интернет, както и добавянето на допълнителни пакети минути за разговори в България и чужбина и мегабайти мобилен интернет трафик на максимална скорост. Общият период на валидност на картите и в двата пакета е 360 дни от датата на активацията, като периодът може да бъде продължен с допълнителни презареждания.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини