Теленор предлага празнични пакети от услуги за бизнес клиенти

0
273
Теленор предлага празнични пакети от бизнес услуги и аксесоари с общи изгодни месечни цени на своите корпоративни клиенти

За удобство по време на празничните пътешествия, Теленор предлага на обща пакетна цена от само 17,99 лв. на месец двугодишен договор за абонаментния план Интернет+ 16.99 и лизинг за рутер за wi-fi интернет в автомобил Huawei E8377 4G CarFi за същия срок.

С празничния пакет с обща цена от 28,98 лв. на месец, бизнес клиентите на Теленор могат да сключат двугодишни договори за абонаментния план Интернет+ 16.99 и за лизинг на стартов пакет за интелигентно управление на дома D-Link Smart Home за същия период, като ще получат и подарък – 16 GB SDкарта памет.

Абонаментният план Интернет+ 16.99 предлага 25 000 MB за национален мобилен интернет на максимална скорост и 2800 МВ за мобилен интернет на максимална скорост в роуминг в Зона ЕС на месец.

Предложенията са валидни за настоящи и нови клиенти на Теленор до 31 януари 2019 г. или до изчерпване на количествата от съответните модели смартфони, устройства и аксесоари.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари