20.5 C
София

Теленор предлага Samsung Galaxy Z Fold3 и Z Flip3 с бонус 12 месеца застраховка за усторйство „Смартфон протект+“

Най-четени

Теленор България предлага на всички свои частни и бизнес клиенти 12 месеца застраховка за устройство „Смартфон протект+“ без заплащане на месечна застрахователна премия от страна на клиента, при покупката на един от двата модела на Samsung – Galaxy Z Fold3 и Z Flip3, закупен в периода 1-30 септември 2021.

Флагшип моделите на Samsung носят истинско премиум изживяване за потребителя. Galaxy Z Fold3 разполага с тройна камера за ексклузивни снимки, дори и при ниско осветление, а уникалният Z Flip3 с 6,7” дисплей, осигурява бързина, качество и скорост.

Сега всеки клиент на Теленор може да е сигурен, че ще защити своето дигитално бижу със застраховката „Смартфон протект+“. При застраховка на устройство със „Смартфон протект+“ се покриват широк спектър от рискове, свързани с използването на телефона и гарантира защитата му в редица екстремни ситуации. Такива са случайна повреда – например счупване или намокряне, умишлена, злонамерена повреда от трето лице, както и кражба (чрез взлом, грабеж или джебчийство) на телефона.

Теленор предлага богат избор от 5G устройства, а също така и редица услуги, които дават на потребителите допълнителна стойност и възможност за максимално удобство: „Oнлайн защита“, застраховка на устройство „Смартфон протект“ или замяна на старо устройство с по-нов модел и отстъпка от цената с „Върни и вземи“.

Предлагането на услуга при покупката на устройство е част от бизнес модела на Теленор за непрекъснато осигуряване на достъп до първокласни продукти и услуги с допълнителна добавена стойност.

„Смартфон протект+“ представляват застраховка на устройство от застрахователя Chubb European Group SE. „Теленор България“ ЕАД действа като застрахователен агент.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

HUAWEI MatePad 11 – таблет без конкуренция в своя клас

Таблетите са един от любимите ни продукти за тестване, но отдавна подобно устройство не бе стигало до редакцията ни. Пазарът на този вид технологии...

Подобни новини