Тонове интернет за Facebook и VBOX7 с новия Loop от Мтел

0
25

Loop се завръща с огромно количество минути и SMS-и към всички в Мтел и останалите оператори. Младежката тарифа на телекома ще предложи на всички на възраст между 14 и 26 години още и тонове мобилен интернет към Facebook и VBOX7.

С месечна такса от 6,90 до 24,90 лева и до 5000 включени минути и SMS-и и 500 МВ мобилен интернет Loop ще предложи на младите възможност за напълно свободна комуникация. До 200 са включените минутите към други мрежи. В допълнение Loop феновете ще разполагат и с 2 GB мобилен интернет за сърфиране във Facebook и VBOX7. При закупуване на новия Loop, от онлайн магазина на Мтел, клиентите спестяват една месечна такса.

Новият Loop ще може да бъде комбиниран и с последните модели смартфони на специални цени. Само за 129,90 лева ползвателите на Mtel Loop M ще могат да закупят HTC Desire 310 с огромен 4.5-инчов дисплей, четириядрен процесор и 5 MP камера.

Към младежката тарифа на Мтел може да се премине от друг оператор, със запазване на номера, а също така от Prima или друг тарифен план на телекома. Настоящите Loop абонати също свободно могат да се възползват от новите условия.

 

Били Хлапето и Иван Тишев ще се включат в кампанията на Loop, опитвайки се да превъртят интернет. Двамата изпълнители ще имат нестандартни изяви, които могат да бъдат проследени на *. Може да подкрепите един от двамата на специалната страница и да спечелите награди. Надпреварата помежду им ще приключи в началото на ноември с голям Loop концерт.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари