Три горещи промоции на комбинирани пакети – мобилен интернет с таблет от VIVACOM през август

0
90

През най-горещия месец от годината – август, VIVACOM предлага на своите клиенти мобилен интернет с таблет на супер цена в рамките на тарифните планове i-Traffic.

Потребителите могат да се възползват от невероятната възможност да вземат абонаментен план i-Traffic с 8 000 MB интернет и седем инчовия таблет Alcatel ONETOUCH PIX 3 7 общо за 14,99 лв. на месец. Другият вариант за комбиниран пакет на атрактивна цена включва 8 000 MB на максимална скорост и Huawei MediaPad T1 7.0 с 4-ядрен процесор за 17,99 лв. на месец.

Специално за тези клиенти, които имат нужда от повече мегабайти за сърфиране в мрежата, телекомът предлага план с включени 28 000 MB и 4G таблета Lenovo Tab 3 7 на цена от 21,99 лв. на месец. Устройството има 7.0″ IPS дисплей, 4-ядрен процесор и работи с последната версия на операционна система Android 6 Marshmallow.

И трите комбинирани пакета включват 128 GB облачно пространство VIVA pCloud и достъп до 15 канала с услугата VIVACOM TV GО за гледане на телевизия през мобилното устройство.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за