15.3 C
София

Три хитови таблета от М-Тел до края на лятото

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Още три хитови таблета ще предложи М-Тел до края на лятото. По този начин компанията се превръща в оператора с най-богато портфолио от таблети на българския пазар.

М-Тел пръв сред телекомите в страната добави в своето портфолио таблет в края на 2010 година. Плановете на М-Тел до края на лятото са да допълни гамата от таблети с още хитови заглавия от HTC, ViewSonic и Motorola. Така заедно с представените вече Huawei S7, Digimax TA1031, Samsung Galaxy Tab и Samsung Galaxy Tab 10.1v устройствата достигат 7 броя.

Първи в списъка и премиерно за България ще се появи HTC Flyer, който е дебютен за тайванската компания. Дългоочакваният 7-инчов Flyer пристига с две камери с резолюция 5МР и 1.3МР, 32 GB памет и Android 2.3 Gingerbread с HTC Sense. Изживяването на НТС Sense предвидено за HTC Flyer се фокусира върху това да изненадва и да носи удоволствие на хората със своя великолепен 3D домашен екран. В допълнение HTC Flyer разполага и със специален Magic Pen, който улеснява работата с устройството.

HTC Flyer ще може да бъде открит в магазините на М-Тел на цена от 39,90 лева месечно или за 929,90 лева в брой при подписване на двугодишен договор за използване на мобилен интернет. Таблетът ще се предлага с пакети за мобилен интернет М-Tel Surf 2GB-NonStop+ и LOOP ALL Around.

Въпреки че таблетите са сравнително нов продукт за телеком пазара, те вече са доста предпочитани, тъй като дублират нетбука като функции, а в същото време предлагат и по-голяма издръжливост по отношение на батерията. Интересът към тези устройства е провокиран най-вече у тези потребители, които използват мобилен интернет и се нуждаят от удобно устройство за целта.

М-Тел отчете увеличение на клиентската си база от потребители на мобилен широколентов интернет с до 141 000 повече клиенти в сравнение със същия период на 2010 година. От своя страна трафикът на данни е нараснал с над два пъти и половина в сравнение с първото тримесечие на предходната година.

Тези резултати провокираха М-Тел да разшири портфолиото си от таблети с най-хитовите устройства от този тип и да запази тази тенденция и в бъдеще. Стремежът на телекома е винаги да предлага най-иновативните решения от света на мобилните комуникации.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини