Фитнес идеи за потребителите на дигитални асистенти

0
12

Чудите се как да се погрижите за здравето си и да се чувствате още по-добре? Предлагаме ви пет идеи, с които ежедневието ще е приятно! Чрез тях ще подобрите нагласите си спрямо диетите, физическото състояние, съня и здравословния начин на живот. За това се грижи перфектната комбинация от умна гривна Huawei A1 заедно с страхотния Huawei P9 Lite!

По-добър сън

Не е нужно да спите по-дълго, а е важно да спите добре. Сънят носи възстановяване от работния ден и също така зависи от редица фактори. За да разберете как да си почивате правилно, е необходимо да имате надеждна информация за това. Дигиталният помощник на Huawei – умната гривна Huawei A1, дава възможност на потребителите да събират нужните данни за своя сън. След това информацията може да се разгледа на смартфона чрез специално приложение и да се анализират фазите на съня и да се определи какво да направите така, че да почивате още по-ефективно.

Ежедневни разходки

Не е нужно да бягате по 10 км на ден, за да се чувствате във форма. Всъщност, ще бъдете много по-добре при малък брой упражнения, но изпълнени всеки ден. Регулярността пък се постига с мотивация. Интегрираните сензори в Huawei A1 броят всяка стъпка, която правите, проследяват и колко етажа сте изкачили. Определете ежедневната доза разходка в мобилното приложение, изведете кучето, отидете на шопинг пеша и следете дневните си постижения на екрана на Huawei P9 Lite. Вашият дигитален помощник ще ви мотивира да постигате целите си.

Балансиран хранителен режим

Проследяването на калориите е от изключително значение за хранителния режим. Затова изчисляването на изгорените калории е от страхотна помощ, за да бъдете винаги във форма. За да видите каква енергия изразходвате при каране на колело, например, може да използвате възможностите на дигиталния асистент. Умната гривна Huawei A1 следи ежедневните активности и калкулира изразходените калории. Чрез мобилното приложение може да проверите напредъка, който постигате и така да балансирате и хранителния си режим.

Анализирай и сподели

Ако искате да разберете повече за здравето си, издръжливостта и напредъка след тренировки, е нужно данните да се сравнят. За предпочитане е анализът да обхваща по-дълъг период от време. С умната гривна Huawei A1 може да използвате мобилното приложение на вашия Huawei P9 Lite и да синхронизирате цялата налична информация от дигиталния ви помощник и да я съхранявате в облака. Ако сте горд с постиженията си, може да ги споделите с приятели – за да знаят за успехите ви.

А сега Huawei има специална оферта – Huawei P9 Lite със смарт гривна Huawei A1 с 2 каишки – черна и синя. Промоционалните условия са валидни до 15.10.16 или до изчерпване на количествата.

Атрактивната оферта е налична в магазините на трите телекомуникационни оператора – Мтел, Виваком, Теленор, както и във верига магазини Техномаркет и Технополис. Всеки един от операторите и търговските вериги ще предлага различни планове и възможности за закупуване.

Повече информация за специалното предложение може да откриете на www.huaweibundle.com/bg.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари