11 предимства на Сайт билдъра на СуперХостинг.БГ

Най-четени

Публикуваха характеристиките на цялата серия Galaxy S20

На 11 февруари в Сан Франциско Samsung трябва да представи флагманските смартфони от серията Galaxy S20. Но почти месец...

Ето как в новия Microsoft Edge се инсталират разширенията за Google Chrome

Едно от преимуществата на браузъра Google Chrome е огромният каталог с разширения. Наскоро излязлата нова версия на браузъра Microsoft...

Huawei пуска 100 броя Mate 30 Pro на българския пазар

От 30 януари Huawei, заедно със своите партньори Технополис, Техномаркет и трите мобилни оператора, ще пусне на българския пазар...

През последните години все повече малки фирми, организации и самонаети специалисти осъзнават нуждата да имат собствен уебсайт за представяне на своите продукти, послания и комуникация с аудиторията си. Добрата новина е, че съвременните уеб технологии улесняват значително този процес и го правят достъпен дори за хора без технически умения. А като един от най-лесните инструменти за създаване на качествени и добре изглеждащи сайтове напоследък се наложи платформата Сайт билдър на СуперХостинг.БГ. Ето и ключовите предимства на този инструмент, които го отличават и го превръщат в ценен ресурс за всеки онлайн предприемач или просто ентусиаст.

Не са нужни технически умения

Работата със Сайт билдър е изключително лесна, тъй като не се изисква писане на код, а всичко се създава на принципа drag-and-drop. В същото време инструментът за вграждане на HTML, CSS и JavaScript код дава възможност за добавяне на персонализиран код, чрез който може да се интегрира Google Analytics, да се вгради видеоклип, както и друга персонално разработена функционалност.

Сайт за по-малко от час

Сайт билдър е чудесен инструмент за всеки уеб разработчик, който иска да спести ценно време при изграждането на малки проекти. Ако клиентът разполага с визия за дизайна, има подготвени текстове, снимки, картинки, лого и т.н., сайтът му може да стане реалност за по-малко от час. Ако клиентът все още няма готови визии, може да пусне сайта си на първо време с безплатните професионални визии, които са налични в галерията от stock images на Сайт билдър.

Лесна поддръжка

Създадените със Сайт билдър сайтове се ъпдейтват автоматично. Освен това собствениците им могат да разчитат на постоянно съдействие от екипа на СуперХостинг по всякакви въпроси, свързани със сайта, по всяко време на чат, имейл или телефон.

Включен SSL и хостинг

Наличието на SSL сертификат (Secure Sockets Layer) е от важно значение за всеки уебсайт, тъй като той дава допълнителни гаранции на потребителите, че сайтът е надежден и освен това е важен сигнал за търсачките. Създадените със Сайт билдър уебсайтове имат активиран SSL сертификат, което подобрява защитата на личните данни на неговите посетители. В добавка тези сайтове имат включен хостинг пакет, който най-добре съответства на тяхното предназначение и функционалност и се отличава с бързина, надеждност и сигурност. В хостинг акаунта могат да бъдат направени резервни копия (бекъп), които при необходимост да възстановят базите данни на сайта.

 Безплатна консултация със специалист

Екипът на СуперХостинг.БГ отговаря бързо и професионално на всяко запитване от клиент, получено по чат, имейл или телефон. Неговите специалисти са винаги готови да ви помогнат напълно безплатно, независимо дали се нуждаете от съвет за подходящ шаблон, структура на сайта или за всяко друго затруднение, с което се сблъскате.

Не е скъпо да имаш сайт със Сайт билдър

Ако сте от хората, които все още мислят, че да имаш собствен сайт е твърде скъпо, от СуперХостинг.БГ уверяват, че услугата Сайт билдър е достъпна за всеки. Разликата между план на споделен хостинг и план със Сайт билдър е само един лев, като предоставя 7-дневен безплатен период. В добавка за всеки нов сайт билдър клиентите получават 50% отстъпка. От хостинг компанията информират своите клиенти, че ще могат да се възползват от още по-големи отстъпки по време на идните предколедни промоции.

Богат избор от дизайни

Услугата Сайт билдър предлага богат избор от дизайни, които са адаптирани за конкретни бизнеси. Всички те обаче могат да бъдат преправени според нуждите и изискванията на клиента и да се адаптират за всяка една сфера.

Много полезни интеграции и функционалности за цялостно онлайн присъствие

Всеки уеб сайт, независимо дали е фирмен, личен или онлайн магазин, има нужда от популяризиране в интернет, за да могат повече хора да разберат за неговото съществуване и да започнат да го посещават. Сайт билдър съдържа множество полезни интеграции и функционалности за завършено онлайн присъствие като например Google Analytics, Facebook Pixel, Messenger, Login fb, Login google, много видове чатове, както и SEO редактор – метаописания, метазаглавия и др. Освен това създадените със Сайт билдър сайтове имат вградена абонаментна форма, форма за контакт, карта Google Maps и фирмени имейли със спам защита и backup.

Респонсив мобилна версия

Сайт билдър уебсайтовете изглеждат добре на всяко устройство, тъй като притежават респонсив мобилна версия. Благодарение на него уеб разработчикът може да настрои как ще изглежда всяка страница и дори всеки елемент от нея на всяко едно устройство. Освен това Сайт билдър позволява да скривате елементи, секции или страници от различните устройства и да контролирате видимостта им.

Инструменти за анализ и статистика

Google Analytics е сред най-популярните инструменти, с които бихте могли да следите статистиките за уебсайта си и да ги анализирате за определен период. Чрез Google Analytics можете да следите от къде идват посетителите на Вашия сайт, как сърфират в сайта, кои страници разглеждат. Тази информация ще Ви даде насока как да оптимизирате своята уеб страница, така че в максимална степен да отговаря на очакванията на Вашите посетители. Yandex Metrica е още един инструмент за изследване на Вашата аудитория и представянето на сайта Ви. Чрез тези инструменти, които са вградени в Сайт билдър, всеки собственик на сайт може да получава подробна информация за дигиталното му представяне и да изгради стратегия за развитие на неговото съдържание или структура.

Лого дизайнер

Логото безспорно е един от най-важните елементи за всеки уебсайт, тъй като то съдържа идентичността на представяния бизнес и често дори е разглеждано като професионален подпис. В Сайт билдър има вграден инструмент, чрез който всеки може лесно да изработи професионално лого и да го качи на сайта си.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за

Последни новини

Google планира революция по отношение на поверителността в Интернет

Една от по-популярните теми за поверителността в Интернет е как браузърите ще се справят със следенето чрез бисквитки от...

Panasonic представи малка ел. пожарна за тесни улици и малки алеи

Едно от най-интересните неща, които Panasonic представи по време на CES 2020, не получи достатъчно внимание. Става въпрос за малка пожарна кола. Тя е...

Новият Samsung Galaxy A51 вече е на пазара в България

Galaxy A51 идва с подобрени функции, които носят на потребителя по-дълго и по-неповторимо визуално изживяване Запечатай всеки момент Galaxy A51 притежава четири впечатляващи за класа си...

Предстои Sofia Game Jam Week 2020 – най-голямото независимо гейминг събитие у нас

В последната седмица на януари, между 24 януари и 2 февруари, София ще представи живата и пулсираща гейм индустрия в България, благодарение на най-голямото...

Multi Commander 9.6.0 Build 2580

MultiCommander е безплатен и лесен за използване файлов мениджър. Разполага с възможност за преглед на графика (Jpg, Png, Gif, Png, Bmp, Tiff, RAW), работа...

Абонирай се!

Безплатен абонамент за най-интересните новини от деня.

Подобни новини