2000 книги се побират само в 8.8 мм с Prestigio Libretto PER5062B

2
28

Всички книги от домашната библиотека могат да се съберат в 8.8мм, благодарение на новия eBook-четец от серията Prestigio Libretto. Ултратънкото устройство разполага с 2GB вградена памет, WiFi свързаност и издръжлива батерия, с която потребителят може да прочете до 10 000 страници за едно зареждане. Всичко това прави Prestigio Libretto PER5062B особено подходящ за пътуване или почивка.

„Българските потребители вече проявяват сериозен интерес към четците за електронни книги и виждат в тях едно удобно и компактно решение,” коментира Любомир Бабуров, продуктов мениджър на марка Prestigio в ASBIS България. „Вече не е необходимо да се изправяш пред дилемата точно коя книга да вземеш със себе си на почивка през уикенда – благодарение на новите технологии цялата ти лична библиотека може да се побере в джоб или дамска чанта.”

Prestigio Libretto PER5062B е не само компактен, но и много лек като всички книги ще тежат само 240гр. Сензорният капацитивен дисплей с размер 6 инча (15.3см) е достатъчно голям за комфортно четене, без да прави устройството твърде обемно. Устройството използва технологията SiPix, която прави дисплея много устойчив, за разлика от стъклените E-Ink екрани на повечето електронни четци. Тя намалява натоварването върху очите на четящия, като наподобява традиционния мастилен печат върху хартия и използва естественото отражение на светлината. Моделът поддържа 16 нива на сивото за осигуряване на още по-добро изображение. За да се избегне всяка несъвместимост, Prestigio Libretto PER5062B поддържа всички популярни формати на e-книги като TXT, PDF, HTML, FB2 и EPUB.

Благодарение на вградения G-сензор изображението преминава автоматично от портретна в пейзажна ориентация при завъртане на устройството. Батерията дава възможност за прочитане на 10 000 страници с едно зареждане. Това е възможно, тъй като устройството изразходва електроенергия само при „прелистване” на страниците.
Вградената памет на Prestigio Libretto PER5062B може да се допълни от micro SD карта до 32GB, което ще се хареса на литературните фенове. Освен за четене на книги, моделът може да се използва и за слушане на музика или аудио-книги, като за това в комплекта са предвидени висококачествени слушалки. Моделът, както всички продукти на Prestigio, има 2-годишна гаранция. Prestigio Libretto PER5062B се предлага ексклузивно на промоционална цена от 399лв.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари