4 милиона потребители използват pCloud

0
9

Швейцарската компания с българско ИТ ноу-хау

с нови потребители и нов стратегически партньор – ERP.BG

 

pCloud спечели над 4 милиона потребители от цял свят за по-малко от три години. Само за периода от ноември 2015 до март 2016 г. броят им нарасна с 1 милион. В момента pCloud е и на четвърто място по генериран трафик сред специализираните доставчици на клауд сторидж услуги в световен мащаб. Това съобщи Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud, на официалната церемония по награждаване на партньори и консултанти на ERP.BG.

По време на събитието pCloud и ERP.BG обявиха своето бизнес партньорство.От 1 април 2016 г. клиентите на ERP.BG ще имат възможност безплатно да изпробват услугите на pCloud. Като втори етап на партньорството двете компании планират интеграция между своите системи.

„Много се радвам от възможността да си партнираме с иновативна компания като pCloud. Вярваме, че това сътрудничество ще донесе добавена стойност за нашите клиенти – сподели Наталия Футекова, управляващ съдружник в ERP.BG.– Ние в компаниятасъщоизползваме функционалностите на pCloud и препоръчваме техните облачни услуги на клиентите ни и бизнеса като цяло“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за