4G мрежата на VIVACOM – отново с най-добро покритие на населението

4
352
Според измерване на Global Wireless Solutions тя е достъпна за 99.25% от населението на страната

4G мрежата на VIVACOM отново е с най-висок резултат за покритие на населението в страната – 99.25 %. Това стана ясно от последния доклад на Global Wireless Solutions (GWS). Данните са получени на база на национално представително измерване в периода 15.10 –15.11.2018 г. по методология на независимия доставчик на решения за безжичната индустрия.

Потребителите на телекома могат да сърфират във високоскоростната 4G мрежа с всички актуални мобилни планове, без да плащат допълнително. Необходимо е само устройството им да поддържа LTE технологията, SIM картата им да е 4G и да се намират в зона с покритие на мрежата.

Резултатите от проучването на GWS идват малко след последното изследване на друга световна компания в измерването на показатели на телеком мрежите – Ookla. Според анализ на информацията от Speedtest Intelligence на Ookla. VIVACOM има най-бързата мобилна мрежа в България за третото тримесечие на 2018 г.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
ТеодорСлави ДрагановИван МихайловГост Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Гост
Гост

Да на жълтите павета……

Иван Михайлов
Иван Михайлов

Дам дам, много бързи.. На 5 км от Белоградчик сме, голяма компания и нямат никакъв нет, Download 1.72 Mbps / Upload 2.12Mbps. Имаме дори директна видимост с ТВ кулата, където са им ретланслаторите. Няма такава излагация, просто мизерия. Крайно разочровн съм от тях….

Теодор
Теодор

Да така е, в този район Виваком са пълна трагедия. Често ходя на лов там, само заради това минахме на друг оператор, който има значително по-добро покритие. Иначе ако вярваме на рекламата им……. И аз не мога да си го обясня, наистина кулата се вижда от всякъде, телефона показва 4G, а сигнала на нета е трагедия. Жалко че не може да се прикачи изображение тук за да покажа колко са зле. Окла има опция за локация на мястото където е правен теста. Мога да покажа колко им е „добро“ покритието, ама наистина не на приказки.

Слави Драганов
Слави Драганов

Гола вода са почти навсякъде.