7 предложения от TP-Link за предстоящите празници

0
211

Интелигентни предложения от TP-Link, които ще зарадват Вас и Вашите празнуващи приятели

Хиляди хора тръгват на път, за да се съберат с най-близките си хора и да празнуват заедно, както повеляват традициите. Ако се чудите с какво бихте зарадвали някой от имениците или сте от хората, които искат пълен контрол над  дома си, докато са на стотици километри разстояние, TP-Link има за Вас 7 оригинални предложения, подходящи за както за подаръци, така и за интелигентен контрол над дома.

Archer C5400X

Ако имате близък или роднина именик, който е  геймър, то рутерът Archer C5400X е идеалният подарък за него. Така нареченият „лаг“ е сред най-големите проблеми на геймърите, а оптимизацията на маршрутизатора Archer C5400X прави забавянето просто неприятен спомен. AC5400X осигурява невероятни трибандови Wi-Fi скорости и за 3-те честотни ленти: една от 2.4 GHz (1000 Mbps) и другите две от 5 GHz (по 2167 Mbps за всяка). Това са общо 5334 Mbps в трите честотни ленти, което улеснява рационализирането на мрежата и определено осигурява предимство на играча в разгара на битката. Благодарение на 1.8 GHz 64-битов четириядрен процесор, трите ко-процесора и 1 GB RAM, Archer C5400X доставя необходимата производителност за перфектно изпълнение на всяка услуга, задача и приложение, за да се елиминира латентността и да се постигне плавен геймплей.

Archer A5

Този нов продукт с иновативен дизайн е превъзходен избор за подарък. Усъвършенстваната технология на 4- те външни антени повишава чувствителността на приемане, за да разшири Wi-Fi покритието във всеки дом. Благодарение на двубандовата технология, която позволява едновременни връзки с 300 Mbps в честотната лента от  2,4 GHz  и 867 Mbps в 5 GHz-овата честотна лента с обща пропускателна способност от 1200 Mbps, потребителите могат, както безпроблемно да сърфират в интернет, така и да се насладят на по-взискателните задачи използващи по-интензивно натоварване- като безпроблемен и непрекъснат HD стрийминг, онлайн игри и др. Порталът за посетители (Captive portal) позволява само оторизирани гости да използват мрежата, като предлага на устройствата удобен и приятелски метод на автентификация. Чрез приложението Tether можете да управлявате мрежовите настройки на рутера от всяко Android или iOS устройство, включително родителски контрол и контрол на достъпа.

Archer A6

Този нов продукт е страхотно предложение за тези, които искат Gigabit връзка. Безжичният MU-MIMO Gigabit рутер Archer A6 създава надеждна и бърза мрежа, задвижвана от технологията Wi-Fi 802.11ac. Това устройство разполага с технологията MU-MIMO, която дава възможност да се насладите на едновременна комуникация с до 2 устройства безжични терминали при максимална производителност и постига 2 пъти по-добра ефективност. Освен като маршрутизатор, Archer A6 може да работи в режим на точка за достъп и дава възможност за споделяне на кабелната  мрежа с други безжични устройства. 2.4 GHz-овата честотната лента предлага скорост до 300 Mbps за ежедневни задачи като изпращане на електронна поща и сърфиране в интернет, докато честотната лента от 5 GHz предлага скорост до 867 Mbps, което я прави идеална за HD видео стрийминг и онлайн игри.

Archer A7

Изненадайте Вашите близки с още едно ново предложение, част от семейството TP-Link – Archer A7Този безжичен двубандов Gigabit рутер е подходящ за всеки дом или офис. Поддържа стандарт 802.11ac и едновременни връзки в две честотни ленти с обща пропускателна способност от 1,75 Gbps ( 2,4 GHz – 450 Mbps и 5 GHz -1300 Mbps). Позволява лесно управление чрез приложението Tether и разполага с USB порт  за лесно споделяне на файлове и мултимедия със свързани мъм мрежата устройства или през FTP сървър. Освен това осигурява защитен достъп до Wi-Fi мрежата за гости.

Deco E4 (2 pack)

Още едно оригинално предложение от TP-Link – Мesh системата Deco E4. Най-достъпната mesh система на TP-Link е подходящо устройство за всички домове – осигурява стабилна интернет връзка във всеки ъгъл на дома и предлага Wi-Fi покритие до 260 квадратни метра. Ако това не е достатъчно, имате възможност да добавите още единици Deco в мрежата по всяко време и така да увеличите покритието. Инсталирането и управлението на Deco E4 е максимално опростено, което прави управлението бързо и интуитивно чрез мобилното приложение Deco.

Deco M5 (2 pack)

Подарък, който всеки ще оцени. Mesh системата Deco M5 е проектирана за големи жилищни сгради, но може да се използва навсякъде. Системата осигурява стабилна и сигурна връзка със скорост до 1267 Mbps, която покрива до 350 кв.м. Лесно можете да свържете към нея над 100 устройства и подобно на Deco E4, конфигурацията и инсталацията са лесни и интуитивни чрез мобилното приложение Deco. Мрежовата система се предлага с персонализирани функции и настройки за мрежова защита и включва TP-Link HomeCare с функции като вграден антивирус, родителски контрол и Quality of Service.

HS110

Друг интересен подарък за самите Вас или за някой от Вашите близки, които искат “умни “ домове, е интелигентния контакт HS110. Той може да се включва и изключва дистанционно по всяко време на денонощието и предлага възможност за управление на устройствата, свързани към него, чрез приложението Kasa. Така сутрин можете да включите кафемашината или друг електроуред , без да се налага да отидете в кухнята или друга стая, а ако сте далеч от дома имате възможност да проверите дали има забравени включени електроуреди и да ги изключите. HS110 може да анализира енергийната консумация в реално време и така можете да спестите енергия с натискането на един бутон. Тези, които са далеч имат възможност само с натискането на един бутон да включват и изключват стайната лампа, оставяйки впечатлението, че в домa има хора и така да намалят вероятността от обир.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за