Acronis подписа стратегически глобален договор за дистрибуция с Ingram Micro

Алиансът гарантира, че доставчиците на услуги могат да предоставят иновативна и модерна киберзащита във време, когато традиционните решения са неефективни за организациите по цял свят

0
81

Acronis, световен лидер в киберзащитата, обяви многогодишно стратегическо споразумение за глобална дистрибуция с Ingram Micro, водещ международен дистрибутор на ИТ продукти. Новото партньорство ще направи решенията за киберзащита на Acronis лесно достъпни за организации по цял свят, което ще им позволи да отговорят на нуждите на своите клиенти за удобна, ефективна и сигурна киберзащита.

С повече от 50 000 партньора, мрежата на Acronis ще продължи да се разраства. Връзката с Ingram Micro ще даде възможност на доставчиците на услуги да се възползват от настоящата пазарна възможност за разрастване на бизнеса си с Acronis.

“Ingram Micro е важен съюзник в усилията ни за насърчаване на нашето виждане за съвременна киберзащита и тази обновена връзка ще даде възможност на още повече доставчици на услуги да предоставят иновативни, ефективни, достъпни решения на своите клиенти,” каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis. “Традиционните решения за защита на данните и киберсигурност не успяват да посрещнат съвременните предизвикателства за данни. Нуждата от истинска киберзащита продължава да расте. Сега доставчиците на услуги са изправени пред доходоносна възможност и Acronis и Ingram Micro могат да им помогнат да се възползват от нея.”

Решенията на Acronis за киберзащита се отнасят към петте вектора на киберзащитата – гарантиране на безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) на данните.Този уникален подход помага на клиентите да защитят всички свои данни, приложения и системи, гарантирайки ефективна киберзащита и управление на данните в центъра за данни, облака и крайните устройства.

Ефективността на този подход е доказана в множество индустрии, както и в най-ориентираните към данни спортове по света. Днес Аcronis е партньор за киберзащита на няколко отбора по мото спортове във Formula 1, Formula Е, Formula 2, Formula 3 и Supercars, както и на английския футболен клуб Арсенал във Висшата лига, футболен клуб Манчестър Сити и Бостън Ред Сокс от Висшата лига по бейзбол.

“Решенията на Acronis са известни по цял свят с уникалния си и ефективен подход към киберзащитата,” – каза Rene Bergeron, Старши вицепрезидент, Global Cloud, в Ingram Micro. “Ingram Micro обслужва повече от 200 000 клиенти в приблизително 160 страни и сме сигурни, че те ще имат големи ползи от използването на кибер решенията на Аcronis, за да защитят своите данни от съвременни заплахи.”

Наскоро Acronis обяви инвестиция от 10 милиона долара, за да помогне на традиционните риселъри да се превърнат в доставчици на услуги.

 

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за