Acronis с нова партньорска програма за 2021 г.

Подобрената програма предлага нови партньорски предимства, стимули и инструменти за доставчици на услуги и дистрибутори

0
50

Acronis  анонсира пускането на новата партньорска програма “Acronis #CyberFit Partner Program”. Тази актуализация на съществуващата програма на компанията поставя все по-голям акцент върху подкрепата за развитие на партньори, като същевременно възнаграждава доставчиците на услуги и дистрибуторите за техния опит, ангажираност и растеж с Acronis чрез предимства, базирани на ефективността, и финансова компенсация.

Облачната екосистема на Acronis се е увеличила повече от два пъти от 2018 насам, като през изминалата година се наблюдава най-големия ръст в броя на партньорите. През 2020 е нарастнал броя на активните доставчици на услуги  с 30%. Въз основа на обратната връзка от партньори, Acronis предоставя партньорска програма, давайки им възможност да печелят повече, внедрявайки клауд базирани решения, които прилягат по най-добрия начин модерните нужди от защита на крайните клиенти.

“Acronis прави рентабилността на партньорите си свой приоритет.  “Acronis прави рентабилността на нашите партньори приоритет. След стартирането на Acronis Cyber ​​Protect миналата година получихме изключително положителна обратна връзка от партньорите за възможността да разрастнат своя бизнес и да увеличат производителността на своите ИТ специалисти. Acronis Cyber ​​Platform даде възможност на партньорите да автоматизират, персонализират и доставят киберзащита на ниво, което не беше възможно преди, каза Сергей Белоусов, Основател и изпълнителен директор. “Сега, с представянето на новата партньорска програма, фокусирана върху клауд бизнес, партньорите имат всички инструменти да разрастват своите бизнеси и да предоставят нови услуги по киберазащита на своите клиенти.”

Усъвършенстваната партньорска програма на Acronis

Ализираната програма за партньори на Acronis включва:

  • Финансови стимули, включващи отстъпки и маркетингови бюджети за развиване на пазара.
  • Материали за маркетинг и продажби
  • Подобрена техническа поддръжка с по-бързо време за реакция
  • Обучения и други

“В днешния дигитален свят е критично за доставчиците да се свързват лесно и ефективно с партньорите си”, каза Pгil Goodwin, Директор проучвания, IDC. “Новата партньорска програма е създадена, за да създаде точно този вид взаимодействие. Чрез всички подобрения през последните години, Acronis демонстрира своята ангажираност за предоставяне на пълна маркетингова, техническа и финансова подкрепа на своите партньори сега и в бъдеще с акцент върху решенията за киберзащита.”

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари