Acronis с нов лицензионен модел за доставчиците на управлявани услуги

Новото лицензиране позволява на доставчиците на управлявани услуги да предлагат киберзащита за всички крайни точки в инфраструктурата на клиента, като моделът е изцяло "pay-as-you-go" при бекъп на данни. Всепризнатият анти-малуер и управление на защитата са възможни при ниски или нулеви разходи.

0
64

Като част от дейностите си за Седмицата на киберзащитата тази година, Acronis, глобален лидер в киберзащитата, представи новата версия на Acronis Cyber Protect Cloud – всепризнато решение за доставчици на управлявани услуги. Това ново лицензиране прави по-изгодно за доставчиците на услуги самото проектиране и предлагане на цялостното портфолио от услуги за киберзащита с малко или нулеви предварителни разходи.

Настоящият Acronis Cyber Backup Cloud на компанията ще бъде разширен с възможностите за киберзащити, включващи най-добрия по рода си бекъп, всепризнатия анти-малуер и управление на защитата, и преименуван на Acronis Cyber Protect Cloud.

“Използването на отделни инструменти за справяне с различни ИТ изисквания и противодействането на киберзаплахите е сложен, неефективен и скъп начин на работа за доставчиците на управлявани услуги,” каза Сергей Белоусов, основател и главен изпълнителен директор на Acronis. “Чрез обединяването на защита на данните, киберсигурност и единно управление, всеки доставчик на управлявани услуги може да елиминира сложността и трудностите при управлението, като същевременно подобри сигурността. С този нов лицензионен модел на Acronis Cyber Protect Cloud нашите партньори могат да предоставят превъзходни услуги за киберзащита на своите клиенти с малко или нулеви предварителни разходи.”

Доставчиците на управлявани услуги също могат да разширят портфолиото си от услуги, за да отговорят на изискванията на клиентите и пазарното търсене с усъвършенствани защитни пакети, които разширяват техните възможности. Чрез добавянето на разширени защитни пакети като Advanced Backup, Advanced Security, Advanced Disaster Recovery и Advanced Management към Acronis Cyber Protect Cloud, доставчиците на управлявани услуги получават гъвкавостта да разширяват и персонализират своите услуги, за да осигурят оптимално ниво на киберзащита за всеки клиент и всяко работно натоварване.

Инсталирано с един агент и управлявано чрез една конзола, централизираното управление на Acronis Cyber Protect Cloud гарантира, че доставчиците на управлявани услуги могат напълно да защитят своите клиенти без да се налага да жонглират с множество решения. С една конзола се осигурява видимост и контрол, необходими за осигуряване на цялостна киберзащита – от създаване на локални и базирани в облака резервни копия до спиране на малуер атаки от типа “ден нула”.

“Отправихме запитване и Acronis го достави. Новият лицензионен модел на компанията ни дава още по-добра представа за това как да използваме всепризнатите инструменти за киберзащита, за да могат нашите клиенти да управляват данните си  при ниски или нулеви предварителни разходи“ каза Ралица Килиан, CCO на ALSO България. „В днешния работен климат трябва да бъдем гъвкави и да добавяме услуги, когато е необходимо. Нашето партньорство с Acronis ни позволява да правим точно това. „

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари