AMD и Microsoft осигуряват игри без накъсване с поддръжката на Radeon FreeSync в конзолите Xbox One S и Xbox One X

0
168

Производителят на чипове и софтуерният гигант обявиха поддръжка на технологията Radeon FreeSync в популярните игрални конзоли Xbox One S и Xbox One X. Това ще позволи на милионите притежатели на Xbox One да се наслаждават на плавен гейминг без забавяне и накъсване.

За три години от нейното обявяване технологията FreeSync се превърна в преобладаващия избор за игри без досадни дефекти в картината. Ето основните предимства за любителите на компютърните игри с FreeSync:

  • Премахване на накъсването на геймплея:FreeSync технологията синхронизира скоростта на опресняване на дисплея с кадровата скорост на съвместимите Radeon графични карти за премахване на визуалните артефакти като накъсване на картината, забавяне на реакцията на системата при въвеждане и забавяне на самата картина.
  • Отворена екосистема, повече опции:с поддръжката на над два пъти повече FreeSync дисплеи от по-скъпото конкурентно решение, индустрията масово прие отворените стандарти. На пазара вече има над 240 FreeSync съвместими модели монитори от над 20 производители.
  • HDR гейминг с ниска латентност:Обявена миналата година, технологията FreeSync 2 гарантира ниска латентност, отлични нива на черното и ярки цветове при възпроизвеждането на High Dynamic Range (HDR) съдържание, в съчетание с плавен геймплей.

Любителите на компютърни игри могат да активират FreeSync в менюто на конзолата при свързан към нея с HDMI кабел FreeSync-съвместим дисплей.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари