BGmaps.com става голям. Вече всеки е част от екипа!

0
30

Още от старта си BGmaps.com получава от потребителите информация за неточности по картата и работи по тях. По този начин през годините беше създадена услуга, която е неизменно актуална и полезна. Екипът на BGmaps.com вярва, че обратната връзка е ключова за това услугата да бъде възможно най-полезна за всички. Ето защо всички потребители ще имат възможност да се включат в платформата, която ще еволюира, за да предостави една нова, качествено различна функционалност.

BGmaps.com с радост представя новата функционалност МОЯТ ГРАД, валидна за всеки един от 256-те български града. Благодарение на нея потребителите ще могат да въвеждат полезни обекти и услуги в своя квартал или град, които да бъдат видими за всички. Съвсем скоро търговците и организациите, които предлагат услуги на граждани или юридически лица, ще могат да публикуват рекламни съобщения към всеки отделен обект.

Всяка община, която приеме да стане партньор в инициативата МОЯТ ГРАД, ще има възможност да публикува съобщения, които касаят планирани дейности или събития, важни за гражданите. Потребителите на свой ред ще могат лесно да изпращат сигнали за нередности или предложения до общинската администрация.

Още една добра новина има за потребителите с Android телефони или таблети. Вече е достъпно приложението BGmaps.com за Android. Безплатно. С пълноценно търсене за картата на България и всички 256 града. Цялото съдържание на страницата МОЯТ ГРАД, както и изпращането на сигнали до общината и въвеждане на полезни обекти са достъпни директно от мобилното устройство. Приложението може да бъде инсталирано от Android Market.

След регистрация в BGmaps.com всички подадени сигнали, въведени полезни обекти или използвани връзки се запазват в профила на потребителя и са достъпни от всеки вид устройство – компютър, таблет, телефон.

BGmaps.com благодари на своите потребители за доверието и кани всички да изпробват новите функции на страницата.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари