Blizoo дава повече с обновените си ТВ пакети

0
245

От края на януари най-големият кабелен оператор в страната – Blizoo, обновява основните си ТВ пакети, предлагайки повече стандартни и HD канали на клиентите си. Така почитателите на качествено телевизионно съдържание ще могат да гледат до над 170 цифрови програми, включително 33 в HD формат, както и най-популярните ТВ канали с 1 час назад с функцията „Отложен старт“.    

Първото ново предложение на Blizoo включва бюджетния ТВ пакет Мини с над 50 цифрови канала за 9,99 лв/месец за целия период на договора. Същевременно каналите в Смарт пакета на оператора стават от 80 на 100 на цена от 15,99 лв/м., а в Екстра пакета – от 130 до 140+ канала, включително 11 HD, за 19,99 лв/м. За ценителите Blizoo предоставя Премиум пакет, обогатен до над 150 канала, от които 21 в HD формат, както и HBO и HBO GO безплатно за първите три месеца от договора. Шампионското предложение пък идва с над 170 канала, от които 33 HD, както и HBO Max и HBO GO за целия договорен период.

Всички клиенти на Blizoo могат да се възползват и от още една нова услуга – функцията „Отложен старт“,даваща възможност да се гледа програмата на даден ТВ канал с 1 час назад. С тази функция феновете на футбола ще могат да се насладят отново на даден мач, а почитателите на интересните филми или публицистични предавания да „върнат“ назад любимите си канали. Услугата ще бъде безплатна за всички настоящи и нови клиенти до края на договорния период. Наличните канали с „отложен старт“ в мрежата на Blizoo са БНТ HD+1, BNT+1, bTV+1, nova+1, bTV Comedy+1, TV7+1 и Diema Family+1.

Обновените цифрови пакети на Blizoo и функцията „Отложен старт“ ще бъдат налични и за двойните и тройни оферти на оператора, даващи възможност на потребителите да се насладят на бърз интернет със скорост до 150 Mbps, качествена цифрова телевизия и фиксирана телефонна услуга.

 „Blizoo се стреми да предоставя на потребителите си качествено съдържание и функционалности на високо ниво. Надяваме се, че с новите ни предложения ще отговорим на очакванията на потребителите, които винаги искат най-доброто на пазара. Нашата цел е да предлагаме надеждни продукти, които да създават незабравими преживявания у потребителите” – коментира Красимир Генов, директор „Пазари“, Blizoo.

Blizoo е най-големият кабелен оператор и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, като предлага повече от 170 ТВ канала, 33 HD канала, интернет със скорост до 150 Mbps и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи без такса за телефонната услуга.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари